<strong>VISTE FRAM BABYEN:</strong> Den britiske TV- og popstjernen Mylene Klass viste fram sin seks uker gamle sønn Hero på TV onsdag. Foto: ITV
VISTE FRAM BABYEN: Den britiske TV- og popstjernen Mylene Klass viste fram sin seks uker gamle sønn Hero på TV onsdag. Foto: ITV Vis mer

- Her er min nye baby

TV-stjernen Mylene Klass viste frem sønnen på skjermen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske TV-stjernen Mylene Klass (33) - også kjent fra popgruppen Hear'say - har vanskeligheter med å holde seg unna TV-skjermen siden hun for kun seks uker siden ble mamma for andre gang.

Onsdag var Mylene nemlig tilbake i TV-studioene til kanalen ITV for å vise frem babyen, og 33-åringen så allerede ut til å være på god vei tilbake til formen hun hadde før fødselen.

- Jeg har tilbragt de siste seks ukene i senga, så det er rart å være her. Det er merkelig å være ute av pyjamasen, sa den nybakte moren i ITV-programmet «This Morning», ifølge Daily Mail.

Mylene Klass og ektemannen Graham Quinn har fra før datteren Ava Quinn (3).

Til tross for at hun satser på å begynne å jobbe igjen i løpet av kort tid, innrømmet Mylene at det er vanskelig å forlate barna.

- Jeg har dårlig samvittighet når jeg ikke jobber, og jeg har dårlig samvittighet når jeg ikke er sammen med dem, sier hun ifølge avisa.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Vil ikke utsette kroppen min for en baby 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer