NY DATE: Han er en som har forsøkt å gå ut med meg lenge, men jeg har sagt han er for ung. Vi bare dater litt, det er ikke noe alvorlig, ikke noe ekteskap, forteller Tine Eriksen Schatz om sin nye elsker, Kyle Barsman. Foto: Anders Myhren/Seher.no/Privat
NY DATE: Han er en som har forsøkt å gå ut med meg lenge, men jeg har sagt han er for ung. Vi bare dater litt, det er ikke noe alvorlig, ikke noe ekteskap, forteller Tine Eriksen Schatz om sin nye elsker, Kyle Barsman. Foto: Anders Myhren/Seher.no/Privat Vis mer

- Her er min 18 år yngre «elsker»

Venninnene bare ler av meg, innrømmer den norske TV-stjernen.

SEHER.NO: Tine Eriksen Schatz (47), som er å se i TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood», har bvekket oppmerksomhet denne vinteren etter saftige uttalelser om både Anna Anka, jentesex og at hun har spekulert økonomisk i fire skilsmisser.

Til Seher.no avslører 47-åringen at hennes nye elsker og date er bare 29 år gammel, altså 18 år yngre enn henne selv.

- Jeg har ikke falt for ham. Han er en som har forsøkt å gå ut med meg lenge, men jeg har sagt han er for ung. Vi bare dater litt, det er ikke noe alvorlig, ikke noe ekteskap. Herregud, han er jo 29 år gammel. Vennene mine bare ler, de kjenner meg jo, forteller Tine til Seher.no.

«Ja, vi elsker Hollywood»-kvinnens unge date heter Kyle Barsman, jobber innenfor buisness, og har mange ansatte. Det liker Tine.

- Han har et stort penthouse verdt 1,7 millioner dollar, smiler hun...

Hvem er din favoritt i «Ja, vi elsker Hollywood»? Stem til høyre!

Til Seher.no har 47-åringen tidligere lovet at hun kommer til å gifte for femte gang innen 2010 er over. Kyle Barsman har derimot ikke ektemannspotensiale, ifølge henne selv.

- Det blir ikke noe ekteskap innen 2010, nei. Jeg har kjent ham lenge, men har det kun moro. Til å være 18 år yngre, er han voksen for alderen, han tar faktisk kontroll når vi spiser og slike ting, forteller Tine, som forklarer:
 
- Han bestilte vin til meg her om dagen, og jeg satt med munnen åpen. Jeg tar jo kontrol vanligvis, så jeg ble bare sittende å le. Jeg ler av aldersforskjellen også.

Tine Eriksen Schatz innrømmer at Kyle er elskeren hennes. Men dårlig samvittighet i forhold til andre flammer, det har hun ikke.

- Jeg dater flere om gangen, men det betyr ikke at man har sex med alle. Det er i hvert fall vanlig å date flere samtidig...
 
I april eller mai kommer «Ja, vi elsker Hollywood»-deltageren til Norge. Det gleder hun seg til.

- Da skal jeg blant annet i møter med TVNorge for å prate litt. De er jo støttende til alle mine gale og friske fraspark. Det vil man også se i "Ja, vi elsker Hollywood"-episodene som kommer, man vil få se utrolige mange gale og deilige ting, smiler hun.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble bestevenn med eksens nye kone!

Se tidligere intervju med Tine Eriksen Schatz her: 
[obj:media:8470]