Her er Mileys turist-bilder fra Oslo

Torsdag tok popstjernen seg først en tur i Oslomarka før hun dro og spiste asiatisk mat.

SEOGHØR.NO: Etter å ha holdt konsert for 20. 000 fans på Telenor Arena i Oslo onsdag kveld tok popstjernen Miley Cyrus (21) seg en fridag i Norge. 

Torsdag dro hun på sightseeing i vårsola sammen med blant annet broren Braison og slappet av i naturskjønne omgivelser i Oslomarka. På Frognerseteren tok hun to bilder som hun deretter postet på Instagram-kontoen sin hvor hun har nesten 11 millioner følgere.

Kommentarer og likes har ikke latt vente på seg.

 

 

Miley så ut til å nyte dagen som turist i hovedstaden og postet flere bilder, blant annet et der hun poserer sammen med et troll.

Senere på kvelden dro «Wrecking Ball»-sangeren på den populære restauranten Nodee på Majorstua. Her stilte hun opp på bilde sammen med en av de ansatte.

Cyrus koste seg tydelig i den varme vårsolen og nøt fridagen som turist. Hun la ut flere ulike bilder tatt rundt omkring i Oslo. Fredag opptrer 21-åringen i Stockholm og skulle etter planen dra til den svenske byen torsdag formiddag, men skal ha utsatt turen for å tilbringe dagen i Norge. 

Det var liten tvil om at sangeren nøt omgivelsene og etter konserten onsdag twitret hun;

- Onsdag kveld i Oslo. Det er fortsatt lyst. Jeg elsker denne byen!

Senere samme kveld festet hun sammen med venner og crew på takterassen på Vika Kino.

 

Før var barnestjernen selve prototypen på uskyldig amerikansk ungdom, og ble elsket av både barn og foreldre som den uskyldige Disney-jenta Hannah Montana.

Men de siste årene har Miley fått enorm kritikk for sine provoserende og sex-fikserte sceneshow.

Selv fnyser artisten av alle skandalene, og da Se og Hør intervjuet fans på gata i forkant av konserten onsdag, ga også de henne støtte.

- Jeg bryr meg ikke om hva hun gjør. Det er musikken som inspirerer meg. Hun er seg selv og jeg støtter henne uansett, sa Yvonne Andersen.

LES OGSÅ: Miley skjelte ut eks-forloveden fra scenen