Her er Mileys skandaleår

Miley Cyrus sjokkerte mer enn noen andre i 2013.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hun har røyket hasj på scenen, vist undertøyet på fest, stilt naken i egen musikkvideo, dumpet forloveden og rumperistet på julenissen. Ingen kjendis har skapt like mange overskrifter i året som har gått enn Miley Cyrus (21).

Cyrus startet som en søt barnestjerne i rollen som Hannah Montana, men er nå en sexy, frekk popstjerne som elsker å sjokkere.

De siste månedene har skandalene stått i kø for sangstjernen. På scenen har hun vist seg mer og mer lettkledd, og personlig raknet det fullstendig etter bruddet fra Liam Hemsworth.

FREKK FRØKEN: Miley danset med rumpen i været sammen med Robin Thicke på MTV Video Music Awards. Foto: FilmMagic, Inc/Getty Images/All Over Press
FREKK FRØKEN: Miley danset med rumpen i været sammen med Robin Thicke på MTV Video Music Awards. Foto: FilmMagic, Inc/Getty Images/All Over Press Vis mer

Det første hun gjorde etter bruddet, var å lage skandale under MTV VMA-showet, da hun stod på scenen sammen med Robin Thicke. De to sto for en ekstremt utfordrende dans, som fikk en hel verden til å reagere. I etterkant ble Miley kalt for en avskyelig liten gris.

Men sangstjernen ga seg ikke med det. Kort tid etter ga hun ut musikkvideoen til sangen Wrecking Ball. Der stilte hun like så godt opp splitter naken.

Miley forklarte at det er mye lettere for henne å vise seg fram naken enn å vise følelser.

- Jeg vil heller være naken foran andre mennesker enn å gråte foran dem, fordi jeg liker ikke å vise svakhet, og jeg føler det viser sårbarhet. Det er vanskelig å være så følelsesmessig foran så mange mennesker i stedet for å bare være naken, sa hun.

Se Miley Cyrus ti største skandaler fra 2013 i videoen over!

NAKEN: I videoen «Wrecking Ball» stilte Miley uten en tråd. Foto: Stella Pictures
NAKEN: I videoen «Wrecking Ball» stilte Miley uten en tråd. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Miley Cyrus til Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer