NAKEN: Det var i realityprogrammet «Bitte helfen sie mir» at Lena boltret seg i et basseng med en ung mann. Foto: Youtube.com
NAKEN: Det var i realityprogrammet «Bitte helfen sie mir» at Lena boltret seg i et basseng med en ung mann. Foto: Youtube.comVis mer

Her er MGP-stjernens nakenvideo

- Jeg synes bestemt ikke at TV er like utleverende som vanlige bilder ville ha vært, sier Lena Meyer-Landrut.

Se videoen av «naken-Lena» nederst i saken!

SEHER.NO: Lena Meyer-Landrut (19) har nærmest blitt en folkehelt i Tyskland etter at hun lørdag gikk til topps i Eurovision. Men den unge artisten har også opplevd å få mye fokus rettet mot seg av en helt annen grunn den siste tiden.

I Tyskland har det nemlig vakt stor oppsikt at Lena i fjor stilte opp toppløs sammen med en gutt i et badebasseng i forbindelse med en TV-innspilling. Forrige uke valgte avisen Berliner Kurier (ekstern lenke) å trykke et stillbilde fra videoen, som viser 19-åringen toppløs.

Nå er hele videoen tilgjengelig på Youtube.

Det var ifjor at Lena deltok i realityprogrammet «Bitte helfen sie mir», og i beste «Paradise»-stil boltrer hun seg i et basseng med en ung mann. Men selv om hun nå må se på at scenene går verden rundt, nekter hun ikke for at det faktisk er henne man ser.

- Jeg står ved det jeg har gjort tidligere, og jeg synes bestemt ikke at TV er like utleverende som vanlige bilder ville ha vært, sier Lena til den tyske musikk-kanalen VOX.

Nylig ga Lena ut sitt første album «My Cassette Player», som debuterte på førsteplass på de tyske album-listene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Ler av rykteflommen

Se videoen av «naken»-Lena her: