VANT: Anna Bergendahl er klar for Eurovision på Fornebu, og er Didrik Solli-Tangens sterkeste konkurrent, mener Per Sundnes. Foto: SCANPIX
VANT: Anna Bergendahl er klar for Eurovision på Fornebu, og er Didrik Solli-Tangens sterkeste konkurrent, mener Per Sundnes. Foto: SCANPIXVis mer

Her er MGP-Didriks tøffeste kamp

- Nå er det full krig, mener Per Sundnes.

SEHER.NO: Fredag valgte svenskene å sende Anna Bergendahl (18) til Eurovision-finalen på Fornebu arena i mai. Og i følge Melodi Grand Prix-ekspert og NRKs egen Per Sundnes fantes det ikke et bedre valg.

- Anna er helt klart Didriks tøffeste konkurrent, sier han til Dagbladet.

Ifølge VG skapte Bergendahl stor debatt i hjemlandet da hun trengte psykologhjelp for å ta seg gjennom "Idol" som 16-åring. Men nå er det altså Eurovision som gjelder for jenta som har rukket å bli 18 år, og som fremfører låta "This Is My Life".

- Lille Anna er en annen energiform enn den vi er vant til. Med behersket sangglede framfører hun bobbelibobba-balladen, som har toppet singellista siden den ble gitt ut, mener den svenske avisen Aftonbladet.

Per Sundnes mener på sin side at det er i koreografien svenskene nå har funnet sitt sterkeste trumfkort.

- Det skjer noe hele tiden når Anna synger. Blant annet blir gitaren hennes plutselig borte, forteller NRK-eksperten, som ikke er helt sikker på hva Didrik Solli-Tangen skal gjøre for å matche den svenske jenta.

- Nå er det full krig, sier han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Inntektene går rett i lomma på NRK