TIDLIGERE ROMANSE: MGP-vinneren Didrik Solli-Tangen har tidligere datet Katinka Hellan fra "Ungkaren".  - Vi møttes under UKM i Olavshallen i Trondheim. Jeg la merke til hans flotte utseende og talent, sier Katinka.
TIDLIGERE ROMANSE: MGP-vinneren Didrik Solli-Tangen har tidligere datet Katinka Hellan fra "Ungkaren". - Vi møttes under UKM i Olavshallen i Trondheim. Jeg la merke til hans flotte utseende og talent, sier Katinka. Vis mer

Her er MGP-Didriks skjulte romanse

- Vi ble tiltrukket av hverandre, innrømmer den tidligere "Ungkaren"-deltageren.

Publisert
SEHER.NO: Gjennom fjorårets "Ungkaren 20 vs. 40" fant Katinka Hellan (22) tonen med Jørgen Festervoll (31). Kort tid etterpå ble det derimot slutt mellom dem.
 
Fem år tidligere var det en helt annen mann som gjaldt for kvinnen som kom lengst i TVNorges sjekkeprogram. I mai 2005, under finalen til Ungdommens Kulturmønstring, fikk nemlig selveste Didrik Solli-Tangen øynene opp for vakre Katinka, skriver Her og Nå.
 
- Vi møttes under UKM i Olavshallen i Trondheim. Jeg la merke til hans flotte utseende og talent. Han sto på scenen, mens jeg jobbet bak, noe som førte til at vi så hverandre mye og etter hvert ble tiltrukket av hverandre. Jeg bodde da i Trondheim og han i Porsgrunn, men jeg var på besøk hos ham og møtte familien, forteller Katinka til bladet.

Avstanden satte dog slutt på grunn av den store avstanden mellom dem, selv om de har snakket med hverandre også etterpå.

- Vi har hatt litt kontakt etter at vi begge flyttet til Oslo, men har ikke snakket så mye sammen, sier Hellan til Her og Nå.

Didrik Solli-Tangen har ikke ønsket å uttale seg om privatlivet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Inntektene går rett i lomma på NRK
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer