BESTEMT:  Fox stiller strenge krav til kjærestene sine... Foto: Stella Pictures
BESTEMT: Fox stiller strenge krav til kjærestene sine... Foto: Stella PicturesVis mer

Her er Megans kjærestekrav

- Tatovér inn navnet mitt på kroppen!

SEHER.NO: Det er bare å legge seg under tatoveringsnålen, dersom du vil ha en sjanse hos Hollywood-stjernen Megan Fox (23).

"Transformers"-stjernen elsker nemlig kroppskunst , og insisterer på at framtidige kjærester må ha blekk på huden for at hun skal kunne bli sammen med dem.

Selv har hun mange tatoveringer, blant annet Marilyn Monroes ansikt på høyre underarm.

- Jeg har åtte tatoveringer. Jeg krever at alle kjærestene mine har tatovering, og hvis de ikke har det, skal jeg få dem til å skaffe en med navnet mitt eller ansiktet mitt, uttalte hun nylig til TV-programmet "The Early Show".

I februar ble det kjent at den flotte brunetten hadde brutt forlovelsen med Brian Austin Green (35), som hun var sammen med i fem år, og de siste ukene har hun vært omsvermet av rykter om et forhold til sin "Transformers"-kollega Shia LaBeouf (23).

Fox er for tiden aktuell med "Transformers: Revenge of the Fallen", men hevder selv at hun ikke forstår seg på "Transformers"-filmene, til tross for at hun medvirker i begge.

- Jeg ser vanligvis ikke på slike filmer, fordi jeg er så nevrotisk og klarer ikke å sitte i ro gjennom hele filmen. Men jeg ble nødt til å se denne ene, fordi alle sa til meg 'Megan, den er så bra, at blir bare nødt til å se den', forteller skjønnheten til "The early Show".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Hun er min jenteforelskelse