Her er McSixpack

Skal vi tro bildene, har vi en god sommer i vente foran TV-skjermen når Jesse Williams inntar «Grey's Anatomy».

SJARMØR: Jesse Williams på middag med forloveden Aryn. Foto: Stella Pictures
SJARMØR: Jesse Williams på middag med forloveden Aryn. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jesse Williams (29) puster frisk luft inn i Seatle Grace Hospital i sin rolle som Dr. Jackson Avery i «Grey's Anatomy».

Jesse har allerede rukket å være modell, jobbe med prisvinnende skuespillere som for eksempel Richard Gere (61), bli castet til Sarah Jessica Parkers (46) nye TV-satsning «Washingtonienne», og nå er han mannen på alles lepper i den amerikanske hitserien!

Grey's Anatomy har allerede en «McDreamy» og «McSteamy», men Patrick Dempsey (45) og Eric Dane (38) må nok belage seg på å havne litt i skyggen av den nye doktoren, som sannsynligvis snart blir kjent under sitt eget McKallenavn.

På tross av den store pangsuksessen har ikke Jesse latt berømmelsen gå til hodet på ham.

- Jeg er bare takknemlig og genuint glad for å gå på jobb hver dag, sier han til nettstedet Betty Confidential.

Jesse ble født i Chicago, og har jobbet som skuespiller i en rekke amerikanske byer før han ble satt i rollen som den nye doktorkjekkasen.

- Jeg prøver å holde munnen min lukket og følge ordentlig med på alle innspillingssettene jeg er på. På den måten kan jeg ta inn så mye som mulig, for jeg har definitivt vært heldig som har blitt gitt disse sjansene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: McSteamy blir pappa igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer