Her er mannen som tok seg inn på «Farmen»

– Alle i huset sov, og jeg skulle til å legge meg da det plutselig kom en fyr inn gjennom døren, sier en deltager til Se og Hør.

UBUDNE GJESTER: - Jeg tok imot snusen. Etterpå ville han ha et bilde av seg selv sammen med meg, men det sa jeg nei til. Han var der i rundt fem minutter, etterpå gikk han, forteller en «Farmen»-deltager om inntrengeren. Programleder Gaute Grøtta Grav (35) så ikke noe til den ubudne gjesten.  Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
UBUDNE GJESTER: - Jeg tok imot snusen. Etterpå ville han ha et bilde av seg selv sammen med meg, men det sa jeg nei til. Han var der i rundt fem minutter, etterpå gikk han, forteller en «Farmen»-deltager om inntrengeren. Programleder Gaute Grøtta Grav (35) så ikke noe til den ubudne gjesten. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: «Farmen» har nok en gang vist seg å være en knallsuksess for TV 2. Tre og en halv uke inn i programmet har tre deltagere forlatt Li gård i Hedmark. Søndag ryker den fjerde, og flere skal det bli de neste ukene.

Men folk har ikke bare forlatt det idylliske landbruket. Noen har også ankommet – i nattens mulm og mørke ...

Engstelig

Se og Hør kunne i sin weekend-utgave på fredag avsløre at en uvedkommende person snek seg inn i huset, og overrasket én av deltagerne.

– Alle i huset sov, og jeg skulle til å legge meg da det plutselig kom en fyr inn gjennom døren. Han sa «Slapp av, jeg er ikke farlig», men det gjorde meg likevel skeptisk, medgir deltageren, som ønsker å være anonym.

Luktet alkohol

Personen roet ned deltageren og forklarte at han bare ville gi bort snus.

– Jeg tok imot snusen. Etterpå ville han ha et bilde av seg selv sammen med meg, men det sa jeg nei til. Han var der i rundt fem minutter, etterpå gikk han, forteller «Farmen»-deltageren, som likevel sa ja til å ta et bilde av inntrengeren mens han var der.

– Det var veldig spesielt. Jeg tror han var beruset, det luktet øl av ham.

Tok grep

FIKK SNUS: En av deltagerne fikk denne snusboksen av mannen som kom inn i huset.
FIKK SNUS: En av deltagerne fikk denne snusboksen av mannen som kom inn i huset. Vis mer

Se og Hør har fått tilgang til flere bilder som ble tatt av ubudne gjester inne i huset. Etter hva vi får opplyst var det i starten av innspillingen av og til vakter til stede på «Farmen»-
settet. Vaktholdet ble derimot vesentlig strammere etter at det ble kjent i mediene at det er Li gård på Tangen i Hedmark som er åsted for årets TV 2-innspilling.

– De stoppet en del folk som kom med sjokolade og sånt, forteller en av deltagerne til Se og Hør.

Produksjonen måtte gjentatte ganger sende vekk innpåslitne turgåere. Og etter hva Se og Hør kjenner til var flere deltagere svært åpne for godsakene som ble «smuglet» inn, mens andre var desto mer avvisende.

Stjal mat

«Farmen»-deltagerne fikk streng beskjed om å bevege seg på et avgrenset område. Det
hindret ikke enkelte fra å teste grensene.

– Sammen med en annen deltager dro jeg på epleslang til en annen gård, som lå om lag et kvarters gåtur unna. Vi var borte lenge. Etterpå satt vi og spiste epler i skogen, medgir en deltager.

Da de kom tilbake til gården, måtte de to forklare seg.

– Vi ble tatt, måtte finne fram eplene – og love at dette ikke skulle gjenta seg ...

Den store «Farmen»-finalen, som først kommer på TV 2 i desember, fant sted søndag for halvannen uke siden.

Elendig vakthold

STOPPET FOLK: – De stoppet en del folk som kom med sjokolade og sånt, forteller en av «Farmen»-deltagerne til Se og Hør. Deltagerne var nemlig ikke helt alene under innspillingsperioden...
STOPPET FOLK: – De stoppet en del folk som kom med sjokolade og sånt, forteller en av «Farmen»-deltagerne til Se og Hør. Deltagerne var nemlig ikke helt alene under innspillingsperioden... Vis mer

Etter hva Se og Hør får opplyst trengte ubudne gjester seg inn på området så sent som dagen før finalen ble innspilt.

– Vaktholdet her er helt elendig. Jeg var helt inne på låven for fem minutter siden, og for ikke lenge siden var det én i TV 2 som jogget forbi uten å få øye på meg. Jeg har snart vært her i én time, skriver personen i en sms til Se og Hør.

– Allerede den første uka fant jeg en boks øl i grønnsakhagen, forteller en deltager.

Vedkommende beit seg merke i at vaktholdet ble sterkere og sterkere utover i innspillingen.

– Vi visste ikke hvorfor. Så det er tydelig at det er noe som er skjedd, fastslår «Farmen»-
deltageren til Se og Hør.

- Ikke et stort problem

Presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, mener vaktholdet under innspillingen har vært bra.

- Det har vært vakthold på Farmen under hele innspillingsperioden. Vakter har patruljert området på en så smidig måte som mulig, så deltagerne ikke skulle bli forstyrret. Deltagerne har fått instruks om å avvise inntrengere, og har også mulighet til å tilkalle vakter om noe skulle oppstå, sier han til Se og Hør. 

- Om deltagere velger å ta imot gaver, så er det åpenbart i strid med de reglene vi ønsker de skal følge. Vaktholdet på gården ble trappet opp underveis, etter et par episoder med mennesker som ikke respekterte grensene vi har satt for produksjonsområdet. Dette har ikke vært noe stort problem for oss, forteller han Alex Iversen.

«Farmen» ser du på TV 2 onsdag klokka 21.40.

LES OGSÅ: - Jeg fikk sjokk da jeg så det på TV