WILL SMITH SIN BORDKAVALER: Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas fra Telenor hadde æren av å sitte sammen med Will Smith under banketten på Grand Hotell torsdag. Foto: Scanpix
WILL SMITH SIN BORDKAVALER: Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas fra Telenor hadde æren av å sitte sammen med Will Smith under banketten på Grand Hotell torsdag. Foto: ScanpixVis mer

Her er mannen som imponerte Smith

Men kona lot seg begeistre av Mette-Marit, var det en middelaldrende mann som gjorde sterkest inntrykk på Will Smith.

SEHER.NO: Se video fra pressekonferansen med Will Smith, Jada Pinkett Smith og Nobel-artistene nederst i saken!

Under fredagens pressekonferanse for Nobel-artistene og vertene, ble programlederne for årets Fredspris-konsert, Will Smith (41) og Jada Pinkett Smith (38) spurt om hvem det var som hadde gjort mest inntrykk under Norges oppholdet.

Og på spørsmål fra Seher.no om hvem som hadde gjort mest inntrykk avslørte Will Smith at det ikke var hvem som helst:

- Den som har gjort det største inntrykket. Det er interessant. Vi satt sammen med en mann ved navn Jon Fredrik, og samtalen ble ganske varm. Det var en varm samtale, en veldig varm samtale. Og den var ganske interessant. Han sa at vi alltid utfordrer programlederne av Nobels Fredspris til å fortelle oss hva de mener under showet. Og han sa at alle kommer til å fortelle deg at du ikke må gjøre det, men jeg utfordrer deg i kveld til å fortelle hva du tror, og hva du mener. Jeg sa nei, men han gjorde et veldig sterkt inntrykk, forklarte Smith.

Etter å ha gjennomgått den delen av gjestelisten som er tilgjengeilig fant Seher.no at manner Will Smith sikter til må være konsernsjef ihele Telenor, Jon Fredrik Baksaas (55).

Telenor-sjefen har ikke hørt Will Smiths ros av ham på pressekonferansen, og blir meget positivt overrasket når Seher.no viderebringer Hollywood-stjernens pene ord til informasjonsavdelingen til Telenor.

- Det var veldig hyggelig å høre at Will Smith sa at jeg hadde gjort et så stort inntrykk, forteller han gjennom Dag Melgaard til Seher.no

Baksaas ønsker ikke å gå i detalj om hva han og superstjernen snakket om, men sier seg hjertens enig med Smith i at det var et fint møte.

- Det var en veldig hyggelig samtale Will Smith og jeg hadde, sier han.

Under pressekonferansen avslørte også Jada Pinkett Smith at den personen hun syntes det var størst å møte, var kronprinsesse Mette-Marit.

- Jeg fikk møte kronprinsessen. Hun var nydelig, snill og søt. Vi snakket sammen om mote og selvfølgelig Oslo, svarte Jada på Seher.nos spørsmål.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg trodde det skulle være kaldt


[obj:media:8257]