<strong>HACKET MOBILEN:</strong> Christopher Chaney ble arrestert av politiet etter at han i lang tid hadde hacket seg inn i kjendisenes mobiltelefoner og email-kontoer.  Foto: All Over Press
HACKET MOBILEN: Christopher Chaney ble arrestert av politiet etter at han i lang tid hadde hacket seg inn i kjendisenes mobiltelefoner og email-kontoer. Foto: All Over Press Vis mer

Her er mannen kjendisene frykter

Hackeren Christopher Chaney risikerer over 100 år i fengsel for å ha spredt nakenbilder av kjendiser. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken. 

SEHER.NO: I september dukket private nakenbilder av skuespilleren Scarlett Johansson (26) opp på nettet. Den sexy skuespilleren hadde tatt intime bilder av seg selv, ment for hennes daværende ektemann Ryan Reynolds (35).

Scarlett ble frustrert og opprørt da de avslørende bildene dukket opp, og truet med å saksøke alle som publiserte dem. Senere viste det seg at hackeren Christopher Chaney (35) sto bak bildelekkasjen.

- Bildene var sent til min eks-mann. Det er ikke noe galt med dem, det er ikke som om jeg lagde en pornofilm. Ikke at det er noe galt med det heller, sier Johansson til Vanity Fair.

FBI hadde holdt Chaney under oppsikt i lengre tid, og han er nå anklaget for 26 tilfeller av identitetstyveri, ulovlig tilgang til flere PC-er og avlytting. Florida-mannen har strategisk hacket kjendisenes mobiler og PC-er.

Mila Kunis og Christina Aguilera er noen av de andre stjernene som også har fått privatlivet invadert av Chaney. Rettssaken starter 27. desember og hackeren nekter straffeskyld. 35-åringen risikerer hele 121 års fengsel dersom han dømmes for alle tiltalepunktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Scarletts hacker arrestert
Se video her. 


[obj:media:10307]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer