Her er lydopptaket som ryster Hollywood

Nå kan du høre opptaket som startet skandalen rundt «7th Heaven»-stjernen Stephen Collins.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var et sjokk for Hollywood da prestepappa Stephen Collins fra «7th Heaven», ble mistenkt for overgrep mot flere barn.

Nettstedet TMZ publiserte et lydopptak av en terapisamtale han skal ha hatt med sin eks-kone Faye Grant. Det er også hun som skal ha gjort opptaket, som du nå kan høre øverst i saken.

- Jeg hadde delvis ereksjon. Det skjedde et par ganger, det sa jeg flere ganger. Hun var 11 og 12 og 13. Det var en gang med berøring. Det var en gang med niesen til damen som bodde over gata for oss. Jeg møtte henne for 12-15 år siden, sier Stephen i lydopptaket.

Collins slår tilbake, via sin advokat Mark Vincent Kaplan.

Collins hevder eks-kona har forsøkt å presse ham for penger i flere år, på grunn av båndet.- Hun har flere ganger truet med å lekke båndet til media, hvis ikke Stephen ga henne mange millioner mer enn hun hadde krav på i forbindelse med skilsmissen, sier Kaplan til TMZ.

Han hevder det ikke er tilfeldig at lekkasjen skjer akkurat nå.

- Hun ser ut til å ha funnet en mottaker, rett før skilsmisse-rettssaken skal starte. Desverre så er vi på grunn av loven forhindret fra å kommentere lydbåndet direkte, selv om vi gjerne ville gjort det, legger Kaplan til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer