NÅ OGSÅ DESIGNER: For tiden kan du se Linni Meister i "71 grader nord" på TV - men der er hun ikke iført klær fra kolleksjonen sin.
NÅ OGSÅ DESIGNER: For tiden kan du se Linni Meister i "71 grader nord" på TV - men der er hun ikke iført klær fra kolleksjonen sin.Vis mer

Her er Linnis hemmelige rumpetriks

- Det er et kirurgisk inngrep uten å legge seg under kniven.

SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-stjerne, blogger og modell, Linni Meister (28), er for tiden aktuell som én av ti kjendiser som deltar i årets kjendisutgave av «71° nord» på TVNorge. Hun er også i vinden med sin andre kolleksjon av klærne «Be Fantastic» som hun har laget i samarbeid med Illusion.no.

Linni er kjent for sine store silikonpupper, men nylig avslørte hun at hun vurderer puppereduksjon. Nå er det rumpa som er i fokus.

- «Style Jeans» er den mest sexy jeansen ever. Den sitter som et skudd i stumpen og man får «den assen» som det heter. Det er et kirurgisk inngrep uten å legge seg under kniven, sier Linni.

Bein i nesa.

Tidligere i år lanserte 28-åringen sin første kolleksjon for nettstedet. Fansen gikk mann av huse for å skaffe seg kjendisens plagg.

- Kolleksjonen ble revet ut av hendene våres etter kun en uke. Vi har jobbet lenge og hardt for å få det akkurat slik vi ønsket, og derfor gjør det meg ekstremt glad at folk likte den. Det er jo for kvinner i alle størrelser og former.

Linni var den første norske bloggeren som fikk sin egen TV-serie, «Linni» på TV 2 Bliss.

- Nå har jeg vært i bransjen i åtte år. Det er helt sykt. I starten var det veldig tøft. Jeg var 19-20 år, blond, lys stemme og silikon, og skal prøve å få til noe i jantelovens land. Det er ikke for hvem som helst. Man må ha bein i nesa og vite hva man går inn i, har Linni fortalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Jeg trodde jeg var blind