Her er Linni tilbake på jobb etter farens død

- Jeg har fått skorper rundt øynene på grunn av alt saltvannet fra tårene jeg har grått.

SEOGHØR.NO: Modell, blogger og «Skal vi danse»-stjerne Linni Meister (28) var bare 17 år da mamma Shantha døde av leddgikt. For bare dager siden gikk også hennes far, Ernst Olsen Meister, bort etter å ha vært kreftsyk en tid.

– Hvil i fred Pappa, forhå­pentligvis er du sammen med Mamma, og jeg er igjen sammen med Dennis her og håper dere passer på oss, skriver Linni på bloggen sin.

Tilbake på jobb.

Fire dager etter pappas død, og på 11-årsdagen etter at hun mistet mamma Shantha, var Linni tilbake på jobb som modell for smykkemerket «So-B by Børre Olsen» på Karl Johan i Oslo.

I SALG NÅ: Linni er bare en av mange du kan lese om i ukens Se og Hør.
I SALG NÅ: Linni er bare en av mange du kan lese om i ukens Se og Hør. Vis mer

- Det er veldig deilig å være tilbake på jobb. Det får meg til å fokusere på noe av det jeg også elsker mest. Jeg har fått skorper rundt øynene på grunn av alt saltvannet fra tårene jeg har grått. Men, nå er det ikke så mye mer jeg får gjort, sier Linni til Se og Hør, som er i salg nå.

Modellen er sammen med investorsønnen Olav Tvenge (29), og hun har sønnen Dennis Michael (4) fra et tidligere forhold.

Stor støtte.

– Jeg må fokusere på det gode i livet mitt, en unik og fantastisk sønn, en utrolig støttende kjæreste og verdens beste venner og mennesker rundt meg. Jeg er helt overveldet over støtten jeg har fått. Det gjelder å være sterk for sønnen min sin skyld, og meg selv, forteller TV-stjernen.  

28-åringen er stolt over å få være modell for So-B.

- Børre er definitivt en av de beste smykkedesignerne i verden. Høstkolleksjonen er det sykeste hittil. Jeg føler meg veldig beæret som får være modell.

Les hele intervjuet og se flere bilder i Se og Hør tirsdag.

LES OGSÅ: - Du og jeg for alltid pappa'n min