Her er Linneas nye kjæreste

Donkeyboy-vokalist Linnea Dale har funnet lykken med tre år eldre Tobias.

PÅ SOLFEST SAMMEN: Linna og kjæresten koste seg på Solfest i Tinn i helgen. I forgrunnen er ordfører i i kommunen, Erik Haatvedt. Foto: Kjell Aulie / Varden
PÅ SOLFEST SAMMEN: Linna og kjæresten koste seg på Solfest i Tinn i helgen. I forgrunnen er ordfører i i kommunen, Erik Haatvedt. Foto: Kjell Aulie / Varden Vis mer
SEHER.NO:  Tidligere «Idol»-stjerne Linnea Dale (18) har hatt kjempesuksess som vokalist for den norske hit-gruppa Donkeyboy det siste året.

Det er imidlertid ikke bare karrieremessig at ungjenta fra Rjukan har suksess.

Ifølge avisen Varden hadde nemlig 18-åringen med seg sin nye kjæreste, tre år eldre Tobias Fossheim fra Sauherad, da hun i helgen ble feiret under Solfesten i hjemkommunen Tinn.


- Han er kjæresten min. Men i dag handler det om Solfest, ikke så mye om oss, sa hun til Varden lørdag kveld.

Også til VG bekrefter 18-åringen at hun ikke er singel lenger, men vil likevel ikke si så mye om sin utkårede. 

- Jeg er glad og fornøyd med tilværelsen. Men jeg har ikke tenkt å fortelle så mye om det. Kjæresten må få være i fred, sier hun til avisen.

Ungjenta innrømmer imidlertid at det er godt å ha noen å komme hjem til, etter hektiske dager med Donkeyboy, hvor hun er fast «gjestesanger».

- I perioder er det jo reising hver dag. Oppi en greie som det vi går gjennom nå er det desto viktigere å kunne koble av med folk man er glad i, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Trodde ikke det var mulig