ET MIRAKEL: - Hun er vårt lille mirakel, sa Nicole om datteren Sunday Rose, og kysset bildet av henne på "The Oprah Winfrey Show".
ET MIRAKEL: - Hun er vårt lille mirakel, sa Nicole om datteren Sunday Rose, og kysset bildet av henne på "The Oprah Winfrey Show". Vis mer

Her er lille Sunday Rose!

Nicole Kidman viste frem bilde av datteren på Oprah.

SEHER.NO: Mandag var superstjernene Nicole Kidman (41) og Hugh Jackman gjester på "The Oprah Winfrey Show", hvor de skulle promotere deres nye storfilm "Australia", som er premiereklar i USA.

Og naturlig nok klarte ikke talkshowdronningen Oprah å dy seg da hun fikk litt alenetid med Kidman, og spurte og grov om nyheter rundt filmskjønnheten og ektemann Keith Urbans (41) lille baby Sunday Rose, skriver The Huffington Post.  

Kidman og Urban har i motsetning til mange andre Hollywood-par valgt å ikke selge bilder av deres baby, og har i tillegg vært svært nøye med å holde henne skjult for offentligheten.

Men under sendingen mandag fikk publikum se det aller første bildet av den lille gullklumpen.
En stolt mamma Nicole fikk lommeboken sin av en av Oprahs assistenter, og hentet villig frem et bilde av babyen og henne selv, som ektemannen hadde tatt.

Filmskjønnheten snakket også ut om problemene hun har hatt med å bli gravid gjennom årene, og hvordan hun både gjennomgikk en ufrivillig abort med Keith og en graviditet utenfor livmoren da hun var gift med Tom Cruise .

- Det er derfor Sunday Rose er vår lille mirakelbaby, hun er et lite mirakel, sa Nicole til Oprah.

Og ifølge Kidman er årsaken til at hun og Keith har valgt å kalle babyen Sunday, at søndager er deres favorittdag i uken.

- Jeg tror at når man føler seg ensom, er søndager en trist dag. Men når du har det bra og er omgitt av folk du har glad i er det den beste dagen. Det er vår favorittdag. Derfor heter babyen vår Sunday, sa superstjernen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg fortjener ikke å være her

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.