Her er lille Shiloh!

Det nytter ikke å gjemme henne lenger: Her er Baby Brangelina!

SØT: Hvem syns du hun ligner mest på? Brad eller Angelina? Foto: Stella Pictures
SØT: Hvem syns du hun ligner mest på? Brad eller Angelina? Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke mye vi har sett til datteren til skuespillerparet Angelina Jolie (31) og Brad Pitt (42), Shiloh, etter at hun ble født i mai.

Helt siden de nybakte foreldrene viste frem datteren i People i september, har vi kun fått lov til å se en fot, en arm og en bitteliten lue.

LES OGSÅ: Angelinas far trodde barnebarnet heter "Shakira".

Nå har endelig Shilos søte ansikt dukket opp igjen - et ansikt en forskere mener er genetisk overlegent på grunn av opphavet!

Det smilende fjeset dukket nylig opp da mamma bar henne rundt i India, selvsagt godt beglodd av nysgjerrige forbipasserende og heftig bevoktet av et stort antall sikkerhetsvakter.

Mamma Jolie er for tiden sammen med barna og hennes kjære Brad i India for å lage en film om journalisten Daniel Pearl. Angelina har rollen som Pearls enke, Mariane.

Turen til India har virkelig gått hardt for seg. Så langt har følgende skjedd:

VIDEO: Angelina kjørte ned mopedist!
VIDEO: Brads livvakt gikk amok!
SE HER: Angie og Brad skapte kaos ta de tok en åpen tuk-tuk!

Shiloh Nouvel er Pitts og Jolies første biologiske barn, men paret har to adoptivbarn fra før; Zahara (1) fra Etiopia og fire år gamle Maddox fra Kambodsja.

LES OGSÅ:
Brad Pitt mener barna er i blodet hans!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer