ER HUN FORELSKET IGJEN? «Girls»-stjernen Lena Dunham smilte bredt da hun ble observert i New York sammen med den ukjente mannen. Foto: NTB Scanpix
ER HUN FORELSKET IGJEN? «Girls»-stjernen Lena Dunham smilte bredt da hun ble observert i New York sammen med den ukjente mannen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lena Dunham:

Her er Lena Dunhams nye flørt

«Girls»-stjernen avbildet med ny mann.

Publisert

(Se og Hør): Skuespiller Lena Dunham (31), som nylig ble singel etter fem år sammen med musiker Jack Antonoff (33), er blitt observert i New York nylig sammen med en ny mann.

Ifølge nettstedet Metro er den mystiske flammen ennå ikke identifisert, men duoen er blitt observert sammen gjentatte ganger allerede.

På de siste bildene, som ble knipset i bydelen Tribeca på Manhattan, ser det ut til å være svært intim stemning mellom Lena og hennes nye utvalgte.

Det er ikke lenge siden «Girls»-stjernens eks, Jack, ble avbildet sammen med popsangeren Lordes (21) i Auckland, Australia. Bildene viste duoen i het omfavnelse på gaten.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>I NEW YORK:</strong> Lena og hennes angivelige nye flamme. Foto: NTB Scanpix
I NEW YORK: Lena og hennes angivelige nye flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Takket fansen for støtte

Lena Dunham og Jack Antonoff begynte å date i 2012, og skal ha flyttet fra hverandre i desember, skrev nettstedet E! News.

- Jack og Lena vokste fra hverandre og de ble enige om å avslutte forholdet, fortalte en kilde nær paret til nettstedet.

- De vil kun det beste for hverandre og de er begge kommet seg videre, fortsatte kilden.

I en Instagram-video valgte Lena Dunham selv å bekrefte at forholdet var over.

Der takket hun fansen for all støtte, og viste fram en ring hun gikk med, som hun hadde fått av Jack Antonoff.

- Jeg har på meg denne ringen som Jack ga meg. Jeg kommer alltid til å gå med den, for kjærligheten er en så kul, mektig og evig ting, som ikke trenger å defineres slik vi definerer den i vestlig kultur - som en begynnelse og en slutt, sa hun blant annet.

I tillegg publiserte hun et Instagram-innlegg av følgende tekst:

«Å begynne på nytt er det vakre øyeblikket der du velger deg selv». Under bildet skrev hun også «alltid kjærlighet».

❤️ forever love ❤️

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham) on

Lena og Jack møttes for første gang for over fem år siden på en «blind date».

- Jeg fortalte Lena alt om livet mitt, fordi når du virkelig liker noen vil du at de skal vite absolutt alt om deg, fortalte Jack til New York Magazine i 2014.​

Ønsker å inkludere alle

I flere år har skuespilleren uttalt seg om at hun ikke ønsker å gifte seg før det blir lovlig for alle i USA.

- Ideen om å feire noe som ikke alle i livet mitt og alle de menneskene vi er glad i, kan være en del av, føles ikke som en feiring i det hele tatt, fortalte Lena til Ellen DeGeneres i 2015.

- Frem til det blir noe alle kan være en del av, uten at noen føler seg utenfor, er det noe vi ikke ønsker å gjøre, fortsatte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

​Høyesteretten i USA bestemte i juni 2015 at det skulle bli lovlig å gifte seg med personer av samme kjønn.

«Girls»-stjernen er fremdeles ugift, men hun har uttalt seg om bryllup tidligere:

- Vi har alltid snakket om at når vi skal gifte oss, vil vi at bryllupsfesten skal være kun oss to og våre to søstre i dress. Jack har en søster som er heterofil og jeg har en søster som ikke er det. De vil være forlovere, det er drømmen vår, fortalte Lena til Pride Source i fjor.

Opererte vekk livmoren

Den 31 år gamle skuespilleren har flere ganger blitt hyllet for å snakke åpent om kropp, sex, angst og depresjon.

I fjor uttalte hun blant annet at hennes plutselige vektnedgang skyldtes hennes problemer med endometriose, som er en tilstand der vev av samme type som slimhinnen i livmoren finnes utenfor livmorhulen.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>POPULÆR GJENG:</strong> Her er Lena Dunham (nr. 2 fra venstre) avbildet med «Girls»-kollegene Jemima Kirke, Zosia Mamet og Allison Williams på premierefest i 2017. Foto: AFP/ NTB Scanpi
POPULÆR GJENG: Her er Lena Dunham (nr. 2 fra venstre) avbildet med «Girls»-kollegene Jemima Kirke, Zosia Mamet og Allison Williams på premierefest i 2017. Foto: AFP/ NTB Scanpi Vis mer

Hun har i flere år prøvd å bli kvitt problemet, blant annet med operasjoner og forsøk på bekkenbunnsbehandlinger, massasjer, terapi, fargeterapi, smertebehandlinger og akupunktur for å lindre smertene fra endometriosen.

Forrige måned avslørte hun imidlertid i et essay skrevet for Vogue, at hun har gjennomført en full hysterektomi, som ifølge Norsk Helseinformatikk tilsier at hun har operert vekk hele livmoren for å slippe smertene fra sykdommen endometriose, ifølge Us Weekly.

Hun skrev blant annet at selv om hun nå ikke kan bli gravid selv, ønsker hun å finne ut av hvilke alternativer hun har for å kunne få barn, alt fra å bruke sin egne egg til adopsjon og surrogati.

- Jeg har kanskje følt at jeg ikke hadde noen valg tidligere, men nå vet jeg at jeg har valg. Snart begynner jeg å undersøke om eggstokkene mine, som forblir et sted inni meg i den enorme hulen av organer og arrvev, har noen egg, skrev hun.

LES OGSÅ: - Fikk sjokk da jeg ble singel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer