Kjendisenes utroskap:

Her er kjendisenes største utroskapsskandaler

Jaget med golfkølle, lå med regissøren og ble presset for penger.

SKANDALER: Som om ikke det er ille nok å bli bedratt av sin bedre halvdel, må kjendisene også stå i det offentlig. Foto: NTB Scanpix
SKANDALER: Som om ikke det er ille nok å bli bedratt av sin bedre halvdel, må kjendisene også stå i det offentlig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Påstandene om at Tristan Thompson (27) skal ha vært utro mot sin høygravide kjæreste, Khloé Kardashian (33), har vært den store «snakkisen» i kjendistabloidene de siste dagene.

I kjølvannet av Tristans angivelige sidesprang har vi samlet noen av de største utroskapsskandalene i kjendisverdenen de siste ti årene.

Skandalene har et bredt spekter, med alt fra stripper-sidesprang og hemmelige barn til hundrevis av elskerinner.

Jaget med golfkølle

Det er nå ni år siden svenske Elin Nordegren (38) skal ha løpt etter sin utro ektemann, golflegenden Tiger Woods (42), med en golfkølle.

Skjønnheten var rasende da det kom frem at ektemannen hadde hatt affærer med et en rekke kvinner og omfanget av utroskapen vokste seg større for hver dag.

SEKS ÅR SAMMEN: Tiger Woods og Elin Nordegren var gift fra 2004 til 2010. Her er de avbildet sammen i 2009, før Tigers utroskap ble avslørt. Foto: REUTERS / Hans Deryk
SEKS ÅR SAMMEN: Tiger Woods og Elin Nordegren var gift fra 2004 til 2010. Her er de avbildet sammen i 2009, før Tigers utroskap ble avslørt. Foto: REUTERS / Hans Deryk Vis mer

42-åringen lå lenge lavt mens ryktene svirret, men la til slutt ut en pressemelding på hjemmesiden sin der han for første gang innrømmet at han hadde vært utro mot kona Elin.

«Jeg er dypt klar over skuffelsen og fortvilelsen utroskapen min har påført mange folk, mest av alt familien min. Jeg vil igjen si at jeg er lei meg, og jeg ber om tilgivelse. Det er ikke sikkert det er mulig å reparere skaden jeg har gjort, men jeg vil gjøre mitt beste for å prøve», lød det i pressemeldingen.

Ifølge et oppslag i tabloidavisen National Enquirer skal den tidligere golfproffen ha innrømmet utroskap med så mange som 120 kvinner i løpet av sitt fem år lange ekteskap med sin svenske kone.

FORELDRE: Tiger og Elin har barna Charlie Axel og Sam Alexis sammen. Her med datteren Sam i 2009. Foto: AP
FORELDRE: Tiger og Elin har barna Charlie Axel og Sam Alexis sammen. Her med datteren Sam i 2009. Foto: AP Vis mer

Etter måneder med spekulasjoner om paret ville holde sammen eller ikke, ble det i 2010 kjent at duoen skulle skilles.

- Vi er triste over at vårt ekteskap er over, og vi ønsker hverandre kun det beste for fremtiden. Selv om vi ikke lenger er gift har vi to vakre barn og deres lykke er, og vil alltid være, det viktigste for oss, sa paret i en offentlig uttalelse fra Elins advokater i 2010, ifølge People.

«Becky with the good hair»

Da Beyoncé Knowles (36) i 2016 ga ut det kritikerroste albumet «Lemonade», snudde hun en hel verden på hodet.

Ikke bare kom albumet uten forvarsel, men hun anklaget også ektemannen, rapperen Jay-Z (48), for utroskap.

VINNER: Beyoncé vant en Grammy for beste urbane album med albumet «Lemonade», der en av sangene handlet om ektemannens sidesprang. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP
VINNER: Beyoncé vant en Grammy for beste urbane album med albumet «Lemonade», der en av sangene handlet om ektemannens sidesprang. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP Vis mer

Setningen «You better call Becky with the good hair» fra 36-åringens låt «Sorry» tok av i sosiale medier, og flere mente det handlet om en kvinne som Jay-Z skal ha hatt en affære med.

Rapperen har aldri kommet med en offentlig innrømmelse av utroskapen, men i et intervju med The New York Times i 2017 ble uttalelsene hans tolket som en bekreftelse av mange.

Intervjuet tar for seg hvordan albumet hans «4:44», som ble utgitt i 2017, ble til og hvordan kortene han fikk utdelt her i livet har påvirket ham.

Som følge av en turbulent oppvekst og et like tettpakket voksenliv, bestemte han seg omsider for å oppsøke en psykolog.

FORTSATT FORELSKET: Jay-Z og Beyoncé giftet seg i 2008 og har tre barn sammen. De holdt sammen etter at ryktene om at Jay-Z hadde vært utro ble kjent. Foto: NTB Scanpix
FORTSATT FORELSKET: Jay-Z og Beyoncé giftet seg i 2008 og har tre barn sammen. De holdt sammen etter at ryktene om at Jay-Z hadde vært utro ble kjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Man må bare overleve. Man går inn i overlevelsesmodus, og hva skjer da? Jo, man skrur av alle følelsene sine. Så selv med kvinner skrur du av følelsene, du klarer ikke å knytte deg til dem. I mitt tilfelle ble det veldig dypt. Så skjer alt, blant annet utroskap, fortalte han åpent.

Sidesprang med regissøren

Kristen Stewart (28) og Robert Pattinson (31) møttes for første gang i 2007, etter at de hadde sikret seg hovedrollene i suksess-sagaen «Twilight».

Det tok ikke lange tiden før de to fant tonen, og de ble omsider et av verdens største kjendispar - både på film og i virkeligheten.

TWILIGHT: Kristen Stewart og Robert Pattinson ble raskt fanfavoritter i rollene som Bella Swan og Edward Cullen. Foto: NTB Scanpix
TWILIGHT: Kristen Stewart og Robert Pattinson ble raskt fanfavoritter i rollene som Bella Swan og Edward Cullen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Derfor kom det som et sjokk på de fleste da det i 2012 ble kjent at Kristen hadde latt seg sjarmere av regissør Rupert Sanders (47), og at de to hadde tilbrakt en natt sammen. Sanders var på den tiden gift og hadde to barn.

Han og Kristen fant tonen under innspillingen av «Snow White and the Huntsman», som 47-åringen regisserte.

I ettertid hørte man lite om hendelsen fra Kristen, men i 2015 snakket hun for første gang ut om den tøffe tiden i et intervju med Marie Claire.

- Jeg satte fyr på hele universet mitt og så på mens det brant, sa hun.

Etter at skandalen ble kjent tryglet hun kjæresten om å ta henne tilbake.

SKANDALE: Det ble mye styr rundt Kristen Stewart da det ble kjent at hun hadde hatt en flørt med regissør Rupert Sanders. Foto: NTB Scanpix
SKANDALE: Det ble mye styr rundt Kristen Stewart da det ble kjent at hun hadde hatt en flørt med regissør Rupert Sanders. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Denne situasjonen har satt det viktigste i livet mitt på spill, personen jeg elsker og respekterer mest i verden. Rob. Jeg elsker ham, jeg elsker ham. Unnskyld, sa 25-åringen den gang.

Både forholdet mellom Kristen og Robert, og ekteskapet mellom Rupert og kona Liberty Ross (36) gikk i oppløsning da utroskapen ble kjent.

Fikk barn med hushjelpen

Hele verden falt i grus for Arnold Schwarzenegger (70) og familien da han i mai 2011 innrømmet å ha fått barn med deres betrodde hushjelp, Mildred Baena.

Kona Maria Shiver (62), som han hadde vært gift med i 25 år, flyttet umiddelbart ut av deres felles hjem og søkte om skilsmisse bare to måneder senere.

STOR LIKHET: Det er ingen tvil om at Joseph er sønnen til «Terminator»-stjernen Arnold Schwarzenegger. Foto: NTB
STOR LIKHET: Det er ingen tvil om at Joseph er sønnen til «Terminator»-stjernen Arnold Schwarzenegger. Foto: NTB Vis mer

I et intervju med radioverten Howard Stern i 2015 innrømmet Arnold at dette var det aller laveste punktet i livet hans.

- Jeg har hatt personlige tilbakeslag, men dette var uten tvil mitt største feilgrep noensinne. Det var min skyld. Jeg ødela alt og kan ikke rette fingeren noe annet sted. Så ja, jeg er skuffet over det. Det er alltid lett å være smart i ettertid, men det handler om hvordan man kan gjøre det beste ut av situasjonen, fortalte han, ifølge UsWeekly.com.

Actionhelten og kona prøvde parterapi, men dette forverret situasjonen.

- Terapeuten snakket bare tull, og det var helt mot sin hensikt for vårt fremtidige forhold. Det var Maria som overtalte meg til å gå, og jeg følte jeg måtte siden alt var min feil. Men jeg trenger ikke å gå via noen andre for å forklare meg, sa han den gangen.

Til tross for at terapien ikke fungerte, klarte de to, som har barna Katherine (28), Christina (26), Patrick (24) og Christopher (20) sammen, å beholde vennskapet.

FORTSATT VENNER: Arnold har fortsatt et godt forhold til ekskona Maria Shiver og deres tre barn. Foto: NTB Scanpix
FORTSATT VENNER: Arnold har fortsatt et godt forhold til ekskona Maria Shiver og deres tre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er så stolt av dem, og elsker dem så høyt, skrøt han, før han også trakk frem sønnen Joseph (20), som han fikk med hushjelpen - bare en knapp uke etter at kona Maria fødte yngstesønnen Christopher:

- Inkludert mitt femte barn med Mildred. Han er fantastisk og forstår hele situasjonen. Det er en veldig tøff situasjon for ham, og for de andre barna mine. For hele familien. Men det skjedde og nå må vi finne ut av alt, sa «Terminator»-stjernen.

Utpressingsskandale

Det stormet rundt den amerikanske skuespilleren Kevin Hart (38) etter at han i september 2017 ble dratt inn i en pikant utpressingssak.

UTRO MOT SIN GRAVIDE KONE: Kevin Hart ble presset for penger da en intim video av ham med en annen kvinne ble kjent. Foto: Chelsea Lauren / REX / Shutterstock
UTRO MOT SIN GRAVIDE KONE: Kevin Hart ble presset for penger da en intim video av ham med en annen kvinne ble kjent. Foto: Chelsea Lauren / REX / Shutterstock Vis mer

Ifølge ukebladet People hadde saken grobunn i trusler fra en kvinne, som angivelig var i besittelse av intimt videomateriale som viser Kevin i het omfavnelse med en annen kvinne.

Kvinnen som angivelig sto bak det hele, sminkøren Montia Sabbag, satte ytterlige kjepper i hjulene for den velkjente underholdningsprofilen da hun i et intervju med britiske Daily Mail gikk i detalj om hennes hete netter med 38-åringen. Hun hevdet blant annet at de hadde sex tre ganger.

SKANDALE: Sminkøren Montia Sabbag var kvinnen i videoen med Kevin Hart. Foto: Splash News
SKANDALE: Sminkøren Montia Sabbag var kvinnen i videoen med Kevin Hart. Foto: Splash News Vis mer

- Han fortalte meg heller aldri at han var gift. Vi traff hverandre via felles venner på flyet til Las Vegas, og endte opp på et hotellrom samme natt. Han var sjarmerende og morsom, og vi fikk en utrolig bra kjemi, sa hun.

27-åringen hevdet videre at hun ikke hadde anelse om at hun ble filmet.

- Jeg vet ikke hvem som gjorde det, men har noen mistanker. Det skjedde på hotellet, sa hun.

Sminkøren, som først ble omtalt som stripper, nektet hele veien for å være i besittelse av det intime videomaterialet som var utgangspunktet for utpressingsskandalen.

Utpresseren skal ha truet Kevin med å offentliggjøre videoklippene hvis han ikke utbetalte en klekkelig sum.

- Noen har prøvd å lure Kevin i et mislykket utpressingsforsøk. Saken er under etterforskning, og vi kan derfor ikke kommentere ytterligere nå, uttalte en talsperson for 38-åringen til People.

TILGITT: Kevins kone, Eniko, tilga ham i etterkant av videoskandalen. Foto: NTB Scanpix
TILGITT: Kevins kone, Eniko, tilga ham i etterkant av videoskandalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kevins kone, Eniko Parrish (33), var gravid i åttende måned da skandalen var et faktum. Kevin krøp til korset i et Instagram-klipp samme dag, der han erkjente at videoklippene eksisterer.

«Jeg vet at jeg sårer de som står meg nærmest, og har snakket med mine kone og mine barn for å beklage. Det finnes ingen unnskyldninger for det jeg har gjort, og jeg lover å vise dem at jeg kan bedre enn dette», konstaterte den profilerte komikeren.

«Jeg er ikke perfekt, og skal ikke sitte her og late som noe annet. Jeg har vist dårlig dømmekraft og satt meg selv i en situasjon som ikke ville ende bra, noe den heller ikke gjorde», sier han i videoen.

Kevin og Eniko giftet seg i 2016, og i november i fjor kom sønnen Kenzo Kash til verden. Fra før av har 38-åringen barna Hendrix (10) og Heaven (13) fra et tidligere ekteskap.

Utro med fire kvinner

I 2004 møttes Sandra Bullock (53) og Jesse James (48) for første gang. Ett år senere giftet paret seg ved en ranch nord for Santa Barbara i California.

Fire år senere kom sjokknyheten om at ektemannen hadde vært utro. Ikke med én kvinne, men med fire.

SLUTT: Ekteskapet mellom Sandra Bullock og Jesse James tok en brå slutt da hun fikk vite at han hadde vært utro mot henne. Foto: AP / Peter Kramer
SLUTT: Ekteskapet mellom Sandra Bullock og Jesse James tok en brå slutt da hun fikk vite at han hadde vært utro mot henne. Foto: AP / Peter Kramer Vis mer

Jesse gikk raskt i dekning, og Sandra flyttet ut av deres felles hjem.

I 2010 snakket han for første gang om utroskapsskandalen. Det var i et tv-intervju med «Nightline» at han fortalte sin historie.

- Jeg tok et helt fantastisk liv og ekteskap og kastet det bort, fortalte han ifølge Us Magazine.

På spørsmål om han på tidspunktet var en av landets mest forhatte menn, fortalte han at han trodde det var verre enn som så.

- Jeg tror jeg er den mest forhatte mannen i hele verden akkurat nå.

I etterkant har Sandra Bullock hevdet at det som skjedde har gjort henne mer tålmodig og imøtekommende.

- Det har gjort meg til en bedre person. Jeg er mer tålmodig og imøtekommende. Jeg setter virkelig pris på hvor jeg er, sa hun i 2011, ifølge Female First.

LES OGSÅ: Avslører skjult lidelse etter 17 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer