Kjendisenes utroskap:

Her er kjendisenes største utroskapsskandaler

Jaget med golfkølle, lå med regissøren og ble presset for penger.

SKANDALER: Som om ikke det er ille nok å bli bedratt av sin bedre halvdel, må kjendisene også stå i det offentlig. Foto: NTB Scanpix
SKANDALER: Som om ikke det er ille nok å bli bedratt av sin bedre halvdel, må kjendisene også stå i det offentlig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Påstandene om at Tristan Thompson (27) skal ha vært utro mot sin høygravide kjæreste, Khloé Kardashian (33), har vært den store «snakkisen» i kjendistabloidene de siste dagene.

I kjølvannet av Tristans angivelige sidesprang har vi samlet noen av de største utroskapsskandalene i kjendisverdenen de siste ti årene.

Skandalene har et bredt spekter, med alt fra stripper-sidesprang og hemmelige barn til hundrevis av elskerinner.

Jaget med golfkølle

Det er nå ni år siden svenske Elin Nordegren (38) skal ha løpt etter sin utro ektemann, golflegenden Tiger Woods (42), med en golfkølle.

Skjønnheten var rasende da det kom frem at ektemannen hadde hatt affærer med et en rekke kvinner og omfanget av utroskapen vokste seg større for hver dag.

42-åringen lå lenge lavt mens ryktene svirret, men la til slutt ut en pressemelding på hjemmesiden sin der han for første gang innrømmet at han hadde vært utro mot kona Elin.

«Jeg er dypt klar over skuffelsen og fortvilelsen utroskapen min har påført mange folk, mest av alt familien min. Jeg vil igjen si at jeg er lei meg, og jeg ber om tilgivelse. Det er ikke sikkert det er mulig å reparere skaden jeg har gjort, men jeg vil gjøre mitt beste for å prøve», lød det i pressemeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer