LONDON-GUIDE: I boken «London. 105 unike opplevelser», skrevet av sjefredaktør i motemagasinet Stylemag og blogger Celine Irgens Aagaard, får vi en rekke London-tips. Blant annet fra Per Sundnes og Simen Staalnacke.
LONDON-GUIDE: I boken «London. 105 unike opplevelser», skrevet av sjefredaktør i motemagasinet Stylemag og blogger Celine Irgens Aagaard, får vi en rekke London-tips. Blant annet fra Per Sundnes og Simen Staalnacke.Vis mer

Her er kjendisenes London-favoritter

Her er London-tipsene til Jenny Skavlan, Tone Damli Aaberge og John Carew. Og du kan vinne boka med enda flere tips!

SEOGHØR.NO: London er nordmenns absolutte favorittreisemål når det kommer til storbyferie. Det er ikke mer en et par timers flyreise unna, og er man heldig kan man komme unna med svært billige billetter.

Byen er mangfoldig og har mye å by på, men mange av oss ender likevel opp med å besøke de tradisjonelle severdighetene som Buckingham Palace, Big Ben og Madame Tussauds. Nå har du imidlertid mulighet til å gjøre noe helt spesielt ut av ditt neste London-besøk.

I boken «London. 105 unike opplevelser», skrevet av sjefredaktør i motemagasinet Stylemag Celine Irgens Aagaard, finner du en rekke tips som du kanskje ikke kjenner fra før. I tillegg til å dele sine egne favoritter med leserne, har Aagaard fått innsidetips fra en rekke norske kjendiser.

Her får du et lite utvalg av de celebre tipsene. Kanskje finner du også din nye London-favoritt blant disse?

Jenny Skavlan kjøpte denne kjolen i på Aqua by Aqua i London. Siden sydde hun på perler og paljetter - og deretter brukt da hun var MGP-vertinne for første gang. Foto: Morten Eik
Jenny Skavlan kjøpte denne kjolen i på Aqua by Aqua i London. Siden sydde hun på perler og paljetter - og deretter brukt da hun var MGP-vertinne for første gang. Foto: Morten Eik Vis mer

Designer og skuespiller Jenny Skavlan: - Den første Grand Prix-kjolen kjøpte jeg i London på Aqua by Aqua (12 Fouberts Place, Carnaby St.). Stylisten og jeg kjøpte en enkel sort kjole med bar rygg og dyp utringing. Stoffene er kjempefine, og de er skikkelig hold-in. Så sydde vi på steiner, perler og paljetter, så det var et realt sy om-prosjekt. Enten man er glad i å sette sitt eget preg på kjoler, eller å ha dem helt enkle, er kjolene på Aqua uansett et godt utgangspunkt.

 

SHOPPINGFAVORITT: Det enorme varemagasinet Selfridges på Oxford Street kan blant annet skryte av å ha verdens største skoavdeling. Simen Staalnacke tar alltid turen innom her når han er i London.
SHOPPINGFAVORITT: Det enorme varemagasinet Selfridges på Oxford Street kan blant annet skryte av å ha verdens største skoavdeling. Simen Staalnacke tar alltid turen innom her når han er i London. Vis mer

Moods og Norway-gründer Simen Staalnacke: - London er helt klart en av mine topp tre storbyer for shopping og inspirasjon. Selfridges (400 Oxford Street): det varehuset som har den mest interessante varemiksen i hele London, alt fra interiør til små kolleksjoner fra ulike designere. Her kan man kle seg, spise og dekorere leiligheten eller huset i en one-stop-shop.

Skuespiller Pia Tjelta: - Det perfekte frokost- og middagsstedet ligger i Notting Hill. Pizza East (310 Portobello Road) er et sted der det er like hyggelig å sitte på morgenen for å spise frokost, som det er å gå ut med venner der på kvelden. Her blir det vin servert i karaffel og melkeglass, og det er akkurat så avslappet som man ønsker seg når man for lengst har passert 30.

Fotballspiller John Carew: - Jeg vil anbefale folk å ta turen innom Cirque le Soir (15-21 Ganton Street) eller INK (1 Leicester Square) hvis de skal skikkelig ut.

Artist Tone Damli Aaberge: - Daylesford Organic (208-212 Westbourne Grove, Notting Hill) er et matmekka for folk som setter pris på sunn og økologisk mat. Riktig mat er like viktig for meg på reise som hjemme. Jeg elsker dette stedet! Og, ja, de serverer vin og drinker der også. Glede og hygge!