Met-galla
Instagram Met-galla
Instagram
Met-galla Instagram Met-galla InstagramVis mer

Her er kjendisenes egne festbilder

Se MET-gallaen fra innsiden.

SEOGHØR.NO: Det glitret i glamour da Metropolitan Museum of Art's på mandag åpnet den årlige moteutstillingen i New York med den eksklusive MET-gallaen.  

Designere, supermodeller og Hollywood-stjerner viste frem de lekreste kreasjoner, og strålte om kapp med hverandre på den røde løperen.

Gallaen blir regnet som en av New Yorks mest luksuriøse arrangementer, og kun de store navnene blir invitert.

Kjendisene smilte og poserte villige til havet av pressefotografene langs den røde løperen, men på innsiden ble blitzlampene slukket. Inntil stjernene selv fisket frem mobilkameraene for å knipse selfies

FORBEREDELSER: Supermodell Cara Delevingne er god på å dokumentere det meste av det hun foretar seg på Instagram. Her avslører hvor mange stylister som må til for et plettfritt ytre. Foto: Instagram
BLIR POSH: Designeren og tidligere «Posh-spice» må også ha seg en omgang i sminkestolen før den store kvelden. Foto: Twitter
GODT SKODD: Selena Gomes var så fornøyd med stiletthælene at hun måtte legge ut bilde av dem på Instagram.
TRANSPORT TRØBBEL: Leonardo DiCaprios kjæreste Toni Garrn og modellvenninna Jourdan Dunn frykter skrukkete kjoler på vei til gallaen, og etterlyste transport hvor man kan ligge langflat. «Why don't they make cars with beds for the #metball?!»
BFF: Jessica Alba kom med en liten kjærlighetserkjærling til skuespiller-venninna Reese Witherspoon: «I love u @reesewitherspoon #metball2014 #metball».
SJEFSDESIGNER: Norske Peter Dundas er sjefsdesinger for klesmerket Emilio Pucci, og hadde designet kjolen til blant annet skuespiller Leighton Meester. Hun la ut dette bildet av favorittdesigneren på Instgram utpå kvelden.
HETT PÅ NETT: Vakre Beyonce og ektemannen Jay-Z er fortsatt stormende forelsket, og delte dette romantiske bildet med fansen.
STRIKE A POSE: Supermodell Cara Delevingne elsker å ta bilder av seg selv, og fikk også med seg Nichole Richie med på moroa utover kvelden.
MET-SELFIE: «Wild for the night», skrev Nichole Riche da hun la ut dette gruppebildet inspirert av Ellen Degeneres Oscar-selfie. Fra venstre: Cara Delevingne, Zooey Deschanel, Riley Keough, Zoe Kravitz og Hayden Panettiere.
NORSK ALLIANSE: Og så Norge var godt representert med den norske designeren Peter Dundas og den tidligere modellen Hanneli Mustaparta.
STARSTRUCK: Selena Gomez var overbegeistret over å møte idolene sine John Legend og Chrissy Teigen.
TOPP STEMNING: Det var ingenting å si på humøret til disse jentene utover kvelden. Reese Witherspoon, Cara Delevingne, Stella McCartney og Kate Bosworth var i superform!
RØYK PÅ RAMPA: Til og med superstjerner festrøyker. Cara Delevingne og Riley Keough lurte seg ut for en liten blås.
FESTEN OVER?: Det er kanskje på tide å gå hjem når du har halve blomsteroppsatsen i munnen? Reese Witherspoon, Cara Delevingne, Rihanna, Stella McCartney og Kate Bosworth hadde det tydeligvis gøy på nachspielet.
ENDELIG HJEMME: «Et sikkert tegn på en vellykket kveld», twitret Victoria Beckham da hun kom hjem i de små nattetimer.

Vi har samlet bildene fra innsiden - Nedenfor ser du kjendisenes egne festbilder!

 
LES OGSÅ: Best og verst kledd på MET-gallaen