Her er kjendisene som fikk barn med elskerinnen

Arnold Schwarzenegger er ikke alene om å lage stor skandale.

SLUTT: Det 25 år lange ekteskapet mellom Arnold Schwarzenegger og kona Maria Shriver tok nylig slutt etter at skuespillerens hemmelige sønn ble kjent. Foto: All Over Press
SLUTT: Det 25 år lange ekteskapet mellom Arnold Schwarzenegger og kona Maria Shriver tok nylig slutt etter at skuespillerens hemmelige sønn ble kjent. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood er i sjokk etter at det i forrige uke ble kjent at den tidligere «Terminator»-stjernen og guvernøren i California, Arnold Schwarzenegger (63), og hans kone Maria Shriver (55) skal skilles.

Schwarzenegger har nemlig innrømmet at han
ikke bare var utro mot kona med familiens husholderske, men at han også fikk barn med en elskerinnen, og nå har en ukjent sønn på rundt 10 år.

Men Schwarzenegger er slett ikke den eneste kjendisen som har opplevd at sidesprang har resultert i barn. En rekke stjerner har vært utro mot kjærester eller ektefeller og endt opp som fedre. Boris Becker, Bryan Adams og John Edwards er bare noen av kjendisene som har fått barn uplanlagt.

Men dette er bare overflaten, skal vi tro kjendisadovkat Bob Nachshin. Han sier nemlig at så mye som i en firedel av skilsmissene han tar for seg, er det snakk om barn utenfor ekteskapet.

- Jeg har mange klienter som har barn fra andre forhold, mens kona og barna ikke vet noe om det. Jeg vil si at det forekommer i én av fire av skilsmissene jeg jobber med. I mange tilfeller er de eneste som vet om barnet meg, klienten og barnemoren som får barnebidrag, sier Nachshin til eonline.com.


Advokaten forteller at disse barna som oftest blir holdt hemmelige ettersom barnefedrene betaler svært gode barnebidrag til mødrene.

Her er noen av kjendisene som har fått barn med elskerinnene:

Bryan Adams: Rockeren ble nylig pappa i en alder av 51 år. Det var først i mars at det ble kjent at Adams og assistenten Alicia Grimaldi ventet barn. Da graviditeten ble kjent, var det til og med ukjent for vennene til Adams at de to var kjærester, for Adams skal nemlig ha vært kjæreste med Antonia Harrison (35) i to år. Når forholdet skal ha tatt slutt, eller om det har tatt slutt er ikke kjent. 

Sean «P Diddy» Combs: Rapperen fikk i 2007 en datter med fotografen Sarah Chapman mens han fremdeles var sammen med modellen Kim Porter. Porter - som er moren til tre av Diddys barn - brøt imidlertid med stjernen like etter at sidespranget ble kjent, skriver Wonderwall. Combs var lenge usikker på om barnet virkelig var hans. Men en DNA-test kunne bevise det hele.

Evander Holyfield: Bokseren innrømmet i 1998 at han hadde blitt far som resultat av en affære, kun en uke etter at kona fødte parets første barn. Holyfield har vært gift tre ganger og har til sammen ti barn. 

Matthew Knowles: Faren til sangerinnen Beyoncé Knowles, Mathew Knowles, innrømmet i fjor at han hadde hatt en affære med skuespillerinnen Alexsandra Wright. Wright ble mor til parets sønn, og ekteskapet til Beyoncés mor, Tina, gikk da i vasken.

Boris Becker: Etter tenniskarrieren var lagt på hylla, hopet problemene seg opp for Boris Becker Becker (42). Problemene startet da han møtte den russiske modellen Angela Ermkova på et hotell i London. På kort tid ble ble datteren Anna unnfanget, og Becker benektet farskapet. Men etter å ha sett bilder av den lille jenta, var det liten tvil om hvem faren var. Dermed gikk ekteskapet med kona Barbara Felus i vasken. 42-åringen er i dag gift med Sharlely Kerssenberg (33), og i februar ble paret foreldre til en liten gutt.

Naveen Andrews: «Lost»-stjernen Naveen Andrews og skuespillerinnen Elena Eustache ble I 2005 foreldre til en liten gutt, mens Andrews fremdeles var gift med Barbara Hershey. Forholdet mellom Andrews og kona tok slutt i 2009, og skuespilleren har i dag full omsorgsrett for sønnen.

Cristiano Ronaldo: I juli ble kjent at fotballstjernen Cristiano Ronaldo (25) skal ha blitt far til en liten gutt. Ronaldo var imidletid sammen med den russiske modellen Irina Shayk (24) da barnefødselen ble kjent, og paret er fremdeles kjærester. 

Michael Lohan: Lindsay Lohans far, Michael Lohan, fikk en datter sammen med elskerinnen mens han fremdeles var gift med Dina Lohan. Paret er i dag skilt, men krangler ofte offentlig
 
John Edwards: Den tidligere presidentkandidaten innrømmet i 2010 at han hadde fått datteren Quinn (4) sammen med videofotografen Reille Hunter. Edwards fortalte om sidespranget til kona Elizabeth, som da kjempet mot kreft, og hun valgte dermed å separere seg fra ektemannen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er Arnolds ukjente sønn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer