FLOTTE: Marthe Krog, Maria Mena, Marion Ravn og Gro Hammerseng strålte alle i hvitt på bryllupsdagen. Foto: Se og Hør
FLOTTE: Marthe Krog, Maria Mena, Marion Ravn og Gro Hammerseng strålte alle i hvitt på bryllupsdagen. Foto: Se og HørVis mer

Her er Kjendis-Norges vakre bruder

Mens vi venter på at Jenny Skavlan skal vise seg i brudekjolen, kan vi kose oss med bilder av noen av de siste års vakre norske kjendisbruder!

SEOGHØR.NO: Lørdag står nok en skjønnhet brud når Jenny Skavlan (27) sier ja til sin Thomas «Fingern» Gullestad (33) på Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo, med påfølgende fest i Kulturkirken Jakob et steinkast unna.

Og spenningen er selvsagt ekstra stor rundt brudekjolen til den syglade programlederen.

Etter hva Se og Hør erfarer tar brudekjolen utgangspunkt i en kjole Jenny fant på Fretex’ hovedlager på Alnabru i Oslo. Men en del arbeid måtte til før den ble klar, noe «Syom»-forfatteren høyst sannsynlig har stått for selv.

– Det er vintageelementer i brudekjolen, fortalte syglade Jenny til Se og Hør i mars.

Hun vil nok uansett bli nok en vakker kjendis-brud - og dem har det vært flere av de siste årene. Under kan du se brudekjolene til fiolinist Marthe Krogh (39), artistene Marion Ravn (29) og Maria Mena (28), skuespiller Ulrikke Døvigen (43), håndballspiller Gro Hammerseng (34) og radiodame Live Nelvik (31) - som alle så fantastiske ut på sin store dag:

Ulrikke Døvigen giftet seg med snøbrettkjører Daniel Franck (39) sommeren 2012, og stilte i en lekker blondekjole:

 Foto: Se og Hør
Foto: Se og Hør Vis mer

Sangfugl Marion Ravn sa ja til snøbrettkjører Andreas Ygre Wiik (33) på bursdagen sin i fjor, og hadde fått spesialdesignet en brudekjole fra den norske designeren Cecilie Melli:

 Foto: Se og Hør
Foto: Se og Hør Vis mer

Artist Maria Mena og Dagbladet-journalist Eivind Sæther giftet seg i Paulus kirke på Grünerløkka i Oslo, og strålte i en brudekjole med blonder og bølger i håret:

 Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Håndballspiller-paret Gro Hammerseng og Anja Edin kom syklende til sitt eget bryllup på Fredriksvern i Stavern i fjor sommer. Hammerseng stilte i blondebrudekjole, mens Anja Edin hadde valgt en hvit smoking:

 Foto: Andreas Fadum / Se og hør
Foto: Andreas Fadum / Se og hør Vis mer

Milliardær Jan Haudemann-Andersen og fiolinist Marte Krogh giftet seg i Ris Kirke i mars, og bruden stilte i egendesignet brudekjole under seremonien:

 Foto: Andreas Fadum
Foto: Andreas Fadum Vis mer

Da Live Nelvik giftet seg med «Radioresepsjonen»-sidekick Tore Sagen på Huk i Oslo i fjor sommer, stilte hun i en spesialdesignet kjole fra Tina Steffenakk Hermansen:

 Foto: FameFlynet Norway
Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Hold deg oppdatert på Seoghør.no for godbiter fra det stjernespekkede kjendisbryllupet til Jenny Skavlan og Thomas Gullestad lørdag formiddag!

LES OGSÅ: Her er fjorårets romantiske Kjendis-Bryllup