HELDIGGRIS: Tooji Kestkar har kapret skjønnheten Kirby Ann Basken. Foto: MTV
HELDIGGRIS: Tooji Kestkar har kapret skjønnheten Kirby Ann Basken. Foto: MTVVis mer

Her er Kirbys nye flamme

- Jeg har opplevd mer det siste året enn jeg gjorde på ti år før det, sier den norsk-filippinske skjønnheten.

SEHER.NO: Nylig kom Kirby Ann Basken (22) hjem fra  et fire måneders langt opphold  i sitt opprinnelige hjemland, Filippinene.

Nå stråler hun som aldri før - med ny jobb og ikke minst ny kjæreste.

Er dette Norges nye superpar?

Den store kjærligheten?
Tooji Kestkar (20) er mannen som har kapret den norske supermodellen. De to møttes for første gang hjemme hos Kirby for fire år siden - på en karaokefest!

- Deretter møttes vi igjen gjennom noen felles kjente for noen uker siden, så ja, forholdet er veldig nytt, avslører fjorårets Frøken Norge-vinner overfor Seher.no.

Ifølge henne selv, var det på café at det store skrittet ble tatt. Nå håper 22-åringen at hun har møtt sin store kjærlighet.

- Vi vet jo ikke helt hvor det bærer ennå, siden alt er så nytt. Men jeg føler at jeg flyter på en bølge for tiden, alt går rett oppover, jubler en svært fornøyd Kirby.

Trives i ny jobb
Men det er ikke bare i kjærligheten at livet smiler for den svært så vakre modellen. For én måned siden begynte hun i sin nye jobb som logistikkansvarlig i hjelpeorganisasjonen Buy-aid.

- Den første måneden har vært veldig fin. Jeg har fått en bra start, og trives godt, sier hun.

Kirby deltok for første gang i Frøken Norge i 2006. Den gang kom hun på annenplass. Året etter valgte hun å prøve seg på nytt - med knallsukssess. Skjønnheten gikk helt til topps, og fikk med det muligheten til å representere Norge i Miss Universe.

Der gikk det ikke fullt så bra, og den norske jenta måtte reise uplassert fra konkurransen i Mexico City.

Se bilder av kvartfinalistene i årets Frøken Norge-konkuranse nederst i artikkelen!

- Nerver herfra til månen
40 jenter gjenstår i årets Frøken Norge-konkurranse. Og Kirby Ann Basken vet akkurat hva deltakerne nå går igjennom.

- Om jeg vet! Akkurat nå tør jeg vedde på at de fleste har nerver herfra til månen. Jeg husker det selv fra da jeg var med, jeg visste jo nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.

Og hun har følgende råd til de 40 håpefulle som gjenstår fortsatt er med.

- Det er viktig å puste godt ut, gjøre sitt beste - og stå på hele veien. Og hvis man ikke når helt fram - da er det vel ikke din tur i år. Da er det bare å prøve seg på nytt neste år!

- Reist mye
Kirby innrømmer at Frøken Norge-seieren snudde livet hennes på hodet.

- Det  var som et eventyr da jeg vant konkurransen. Jeg har reist mye, blitt kjent med massevis av folk - og har fått lov til å jobbe med flere herlige mennesker. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med i Frøken Norge, nei, sier Kirby, som også er plukket ut til å være koffert-dame Deal or no deal på TV2.

- Høres det ikke ut som om jeg nyter livet? Det gjør jeg i hvert fall, jeg har opplevd mer det siste året enn jeg har gjort på de ti før det, gliser Kirby Ann Basken.

LES OGSÅ: Kirby Ann singel igjen

Se bilder av de årets gjenstående Frøken Norge-kandidater under: