EKTEPAR: Kim Kardashian og Kanye West ble i helgen mann og kone i en storslått seremoni i Firenze i Italia. Foto: FameFlynet
EKTEPAR: Kim Kardashian og Kanye West ble i helgen mann og kone i en storslått seremoni i Firenze i Italia. Foto: FameFlynet Vis mer

Her er Kims brudekjole

Se de første bildene fra drømmebryllupet.

Publisert

SEOGHØR.NO: Lørdag ettermiddag giftet endelig Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) seg foran en rekke celebre gjester på Forte di Belvedere i Firenze.

Vielsen fant sted foran en enorm blomstervegg bestående av hvite gardenia, peoner og roser. Stjernetenor Andrea Boccelli sang mens Kim ble ført til alters i sin Givenchy haute couture-brudekjole, arm i arm med stefar Bruce Jenner (64).

Tirsdag postet den nybakte bruden bilder av seg selv i den vakre brudekjolen med en tydelig stolt ektemann ved sid side.

Kim så fantastisk ut i sin spesialsydde deignerkjole som var laget i hvite delikate blonder og fremhevet hennes kvinnelige former på alle de riktige plassene.

Kjolen hadde åpen rygg med transperante partier på siden, og hun fullførte looken med et gulvlangt romantisk slør over hennes løst oppsatte hår.

 

De nygifte så helt oppslukte ut av hverandre da de kysset foran sin nærmeste familie og venner kort tid etter at de ga hverandre sine ja og utvekslet ringer fra smykkedesigneren Lorraine Schwartz.

 

 

Gratulasjoner og lykkeønskninger har strømmet på under bildene som hadde fått flere hundre tusen "likes" en snau time etter at de ble postet på Instagram.

- Gratulerer! Dere ser begge så lykkelige og forelsket ut. Ønsker dere kjærlighet, lykke og velsignelse gjennom hele livet, skriver en fan under bildet hvor de nygifte går hånd i hånd.

- Åååå. Jeg gråter. Hvordan kan noen slenge dritt om dette bildet. Ignorer fortiden. De ser så lykkelige ut. Alle burde være glade på deres vegne, kommenterer en annen.

- Du er så vakker!! skrøt mange i sine lykkeønskninger.

LES OGSÅ: Les alt om Kim og Kanyes bryllup her

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer