Her er Kim Kardashians utrolige 2014

Reality-stjernen Kim Kardashian kan se tilbake på et år fylt av bryllupsfeber, hardtrening og nakenhet.

SUPERSUKSESS: Kim Kardashians år har vært svært begivenhetsrikt, og det er ikke bare rumpa som skulle «break the internet», som har fått massiv oppmerksomhet. Hun ble en av 2014 mest omtalte personer - se noen av høydepunktene hennes nedenfor!
SUPERSUKSESS: Kim Kardashians år har vært svært begivenhetsrikt, og det er ikke bare rumpa som skulle «break the internet», som har fått massiv oppmerksomhet. Hun ble en av 2014 mest omtalte personer - se noen av høydepunktene hennes nedenfor! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 2014 har vært et svært begivenhetsrikt år for Kim Kardashian (34).

Reality- og sosietetstjernen virker å ha vært på alles lepper en rekke ganger i året som er gått. Noen av høydepunktene i Kims spesielle liv det siste året, fortjener dermed et lite gjensyn.

I mars ble det oppstyr da det ble kjent at Kim Kardashian og Kanye West (37), som dengang var forlovet, skulle pryde forsiden av amerikanske VOGUEs aprilutgave.

Det ble spekulert i om Kanye, som selv er godt bevandret i motebransjen, hadde overtalt redaktør Anna Wintour til å sette Kim på forsiden.

På tross av, eller kanskje på grunn av oppstyret, skal den kontroversielle magasinutgaven ha satt ny salgsrekord.

FIKK RIS: Flere mente at Kanye og Kims VOGUE-forside våren 2014 var upassende, men redaktør Anna Wintour gikk ut og forsvarte den uvanlige forsiden. Foto: Stella Pictures
FIKK RIS: Flere mente at Kanye og Kims VOGUE-forside våren 2014 var upassende, men redaktør Anna Wintour gikk ut og forsvarte den uvanlige forsiden. Foto: Stella Pictures Vis mer

Samme måned åpnet Kardashian-søstrene klesbutikken DASH i Miami, og da vakte Kims flotte former oppsikt i et ettersittende, blekrosa antrekk.

I starten av april fikk Kanye folk til å lytte til rap-kompisen Futures låt «I Won», ved å rappe om Kims berømte bakende. Kanye gjorde også narr av Kims eksmann, basketstjernen Kris Humphries (29), i hitlåta.

I midten av april besøkte Kim og Kanye Paris, trolig som en del av bryllupsforberedelsene sine. Der skal de ha sett på slottet Louis XIV i Louveciennes utenfor Paris, og shoppet hos luksusforretningene til Balmain, Lanvin og Givenchy. 34-åringen ble avbildet i flere glamourøse designerantrekk i den franske hovedstaden.

Saken fortsetter under bildet.

SKIFTET: Kim er vant til at fotografene fotfølger henne, og på shopping i Paris i forkant av bryllupet byttet hun like gjerne antrekk i bilen på vei fra en designerbutikk til den neste. Foto: Stella Pictures
SKIFTET: Kim er vant til at fotografene fotfølger henne, og på shopping i Paris i forkant av bryllupet byttet hun like gjerne antrekk i bilen på vei fra en designerbutikk til den neste. Foto: Stella Pictures Vis mer

Bryllupsfeber

I starten av mai viste Kim frem formene i et helhvitt antrekk på sin egen, franskinspirerte bryllupsshower i Beverly Hills - og gav alle bryllupsentusiaster et hint om hvordan hun skulle bli som brud.

Dagen etter delte stjernen morslykken sin på Instagram, ved å vise frem datteren North West (1) på den amerikanske morsdagen. I morsdagsgave fra Kanye, fikk hun dessuten en oppsiktsvekkende blomstervegg bestående av hvite roser, peoner og hortensia.

TRENTE HARDT: Kim Kardashian og Kanye West på vei fra et treningssenter i Paris like før bryllupet. Kim har fått mye oppmerksomhet for sin beinharde trening etter at datteren North ble født. Foto: Stella Pictures
TRENTE HARDT: Kim Kardashian og Kanye West på vei fra et treningssenter i Paris like før bryllupet. Kim har fått mye oppmerksomhet for sin beinharde trening etter at datteren North ble født. Foto: Stella Pictures Vis mer

I slutten av mai gikk Kim og Kanyes svært påkostede bryllupsfeiring av stabelen. Kim lå i hardtrening og fulgte et strengt kostholdsregime helt opptil vielsen, og i dagene før bryllupet viste hun sin slanke figur i Paris' gater.

24. mai giftet stjerneparet seg på Forte di Belvedere i Firenze, foran nok en enorm vegg av hvite blomster. Kim var iført en brudekjole fra Givenchy, verdt hele 12 millioner kroner.

Brudens Instagram-bilde av at hun og Kanye kysser som nygifte, satte rekord i antall «likes» på den sosiale bildedelingstjenesten.

Før bryllupet varmet det celebre bryllupsfølget opp med brunsj hos den anerkjente designeren Valentino Garavani, fulgt av øvelsesmiddag på Versailles utenfor Paris.

Saken fortsetter under bildet.

SOM KONGELIGE: Kim Kardashian og Kanye West fikk oppmerksomhet for sin ekstremt overdåde bryllupsfeiring. Her er de på vei til øvelsesmiddagen sin på selveste Versailles kvelden før vielsen.  Foto: Stella Pictures
SOM KONGELIGE: Kim Kardashian og Kanye West fikk oppmerksomhet for sin ekstremt overdåde bryllupsfeiring. Her er de på vei til øvelsesmiddagen sin på selveste Versailles kvelden før vielsen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Bryllupsdrama som involverte både Kims yngre bror Rob Kardashian (27), stebror Brody Jenner (31) og venneparet Beyoncé (33) og Jay Z (45), førte til mye skriverier i kjendismediene. Eventuell tung stemning ble sikkert lettere av at sangstjernen Lana Del Rey (29) underholdt på bryllupsfesten. Men det spørs om hun klarte å overdøve Kanyes omdiskuterte bryllupstale.

EUROPEISK: Etter bryllupsfeiring i Paris og Firenze, samt hvetebrødsdager i irske Limerick, tok Kim og Kanye turen til Praha i slutten av mai. Foto: Splash News/ All Over Press
EUROPEISK: Etter bryllupsfeiring i Paris og Firenze, samt hvetebrødsdager i irske Limerick, tok Kim og Kanye turen til Praha i slutten av mai. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Kim og ektemannens valg av bryllupsreise, skapte også overskrifter. Paret valgte nemlig å tilbringe sine første dager som ektefolk på slottet Oliver Castle i den irske byen Limerick. Kim skal ha hatet det lite glamorøse oppholdet, og tryget angivelig Kanye om å dra videre til Praha tidligere enn planlagt.

Et par uker senere, i midten av juni, fikk imidlertid Kim sol og varme i glamourøse omgivelser i Puerto Vallarta i Mexico. Der viste hun frem bryllupskroppen for sin ferske ektemann - og paparazzifotografene.

Nakenhet og North-kontrovers

I slutten av juni markerte Kim datteren North «Nori» West sin ettårsdag med en egen barnefestival, Kidchella - oppkalt etter den hippe musikkfestivalen Coachella. At hun fikk lille Norths ører piercet til ettårsdagen, var hakket mer kontroversielt.

HULL I ØRENE: Kim vakte igjen oppstuss da hun valgte å gi datteren North hull i ørene til ettårsdagen. Her utenfor hotellet Peninsula Beverly Hills i slutten av august. Foto: Stella Pictures
HULL I ØRENE: Kim vakte igjen oppstuss da hun valgte å gi datteren North hull i ørene til ettårsdagen. Her utenfor hotellet Peninsula Beverly Hills i slutten av august. Foto: Stella Pictures Vis mer

I løpet av juli og august vakte realitystjernen oppmerksomhet med flere vågale antrekk. Deriblant en dristig «nakentopp», en utringet Valentino-kjole under Paris Fashion Week og en overdådig Balmain-kjole på MTV Video Music Awards.

I juli lanserte hun dessuten et eget mobilspill basert på den glamourøse livsstilen sin.

Smellvakre Kim er også blitt berømt for sine mange «selfies». I august ble det kjent at hun i april neste år lanserer boken «Selfish» - bestående av over 350 bilder Kim har tatt av seg selv.

I starten av september ble Kim kåret til årets kvinne under GQ Awards i London. Dagen etter delte hun et nakenbilde av seg selv fra GQs oktoberutgave med Instagram-fansen sin. Knappe to uker senere fikk hun folk til å reagere da hun viste frem en brått slankere figur under et besøk i Australia.

I oktober vakte motebevisste Kim reaksjoner da hun holdt på å glemme igjen datteren på hotellet i Paris i forbindelse med moteuken. Skjønnheten benyttet ellers anledningen til å iføre seg flere sensuelle antrekk, samt å dresse opp North i matchende «mini-me»-kreasjoner.

Saken fortsetter under bildet.

OOPS: Kim Kardashian måtte inn igjen på hotellet Royal Monceau i Paris for å hente datteren North i starten av oktober. Stjernefamilien stod da på farten tilbake til USA. Foto: Stella Pictures
OOPS: Kim Kardashian måtte inn igjen på hotellet Royal Monceau i Paris for å hente datteren North i starten av oktober. Stjernefamilien stod da på farten tilbake til USA. Foto: Stella Pictures Vis mer

I slutten av oktober feiret Kim 34-årsdagen sin med en luksusfest på TAO i Las Vegas. Den svært sexy, hvite kjolen hennes sikret henne nok alles oppmerksomhet. Forretningskvinnen skal samtidig ha tjent godt over tre millioner kroner på bursdagsfesten sin.

I starten av november skapte TV-stjernen igjen mediestorm ved å spille på kroppen sin. I forbindelse med sin vinterutgave, publiserte nemlig Paper Magazine flere kontroversielle nakenbilder av ettbarnsmoren, i et forsøk på å få nettet til å kræsje.

Fotoshoot-bildene vakte kritikk i enkelte medier, flere virale parodier oppstod og et «rumpespark» fra selveste Jennifer Aniston (45) meldte seg i kjølvannet av publiseringen.

IKKE SJENERT: Kim Kardashian viste seg i denne spesielle kjolen fra Atsuko Kudo da hun lanserte duften Fleur Fatale i Melbourne - en uke etter at nakenbildene for Paper ble sluppet.  Foto: REX/All Over Press
IKKE SJENERT: Kim Kardashian viste seg i denne spesielle kjolen fra Atsuko Kudo da hun lanserte duften Fleur Fatale i Melbourne - en uke etter at nakenbildene for Paper ble sluppet. Foto: REX/All Over Press Vis mer

I desember uttalte til og med Pippa Middleton (31) seg om nakenbildene i spalten sin i The Spectator. Hertuginne Kates lillesøster ble verdensberømt for sin veltrente rumpe under Kate og prins Williams bryllup i 2011.

«Selfie»-dronningen snek seg i starten av desember bort fra en sjelden romantisk date med Kanye West - nettopp for å dele en antrekks-«selfie» med fansen.

En uke senere satte hun sinnene i kok ved å glippe bort datteren fra et annet selvportrett hun la ut på Instagram.

Nå kan det bli spennende å se om 2015 kan toppe 2014 for Kim Kardashian - både når det gjelder begivenheter i privatlivet, storm på sosiale medier og dekning i kjendispressen...

MEKTIG PAR: Kim Kardashian og Kanye West ser ut til å bli enten elsket eller hatet verden over. Nå gjenstår det å se om 2015 blir nok et suksessår for Kim og ektemannen. Her er de avbildet sammen på luksusshopping i Paris i april 2014. Foto: Stella Pictures
MEKTIG PAR: Kim Kardashian og Kanye West ser ut til å bli enten elsket eller hatet verden over. Nå gjenstår det å se om 2015 blir nok et suksessår for Kim og ektemannen. Her er de avbildet sammen på luksusshopping i Paris i april 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg tror Gud gjorde meg så stor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer