Her er Katys nye mann

Katy Perry på date med en ukjent mann to måneder etter bruddet fra Russell Brand.

HEMMELIG DATE: Katy Perry ble denne uken fotografert mens hun flørtet med en ukjent mann.  Foto: Stella Pictures
HEMMELIG DATE: Katy Perry ble denne uken fotografert mens hun flørtet med en ukjent mann. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag ble Katy Perry (27) avslørt da hun ble fotografert på en date med en kjekk, ukjent mann. Perry har vært singel siden bruddet med komikeren Russell Brand (36) i slutten av desember, og nå ser det ut til at den sexy sangeren har funnet seg en ny flamme.

Perry flørtet åpenlyst med den, inntil videre ukjent mannen, som ikke kunne ta øynene vekk fra «Teenage Dream»-stjernen. Paret ble fotografert på flyplassen i Los Angeles og skal ha vært på vei til London.

Ekteskapet med Russell Brand skal ha fått en brå slutt da han fant ut at Katy ikke ville ha barn, men heller fokusere på karrieren sin.

Perry skal ikke ha tatt bruddet så tungt og signerte nylig skilsmissepapirene med et smilefjes.

Popstjernen skal imidlertid ha mislikt all oppmerksomheten som fulgte i kjølvannet av bruddet, og la ut en sint beskjed på sin Twitter-profil.

«Om alt sladderet. Jeg vil gjøre det klart at INGEN snakker for meg. Ikke blogger, ukeblader, «nære kilder» eller familien min, skrev hun. 
 

Brand har for lengst kommet seg etter bruddet og har datet skuespiller Zooey Deschanel (32) før han kastet seg over kunstneren Oriela Medellin.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilbake etter det tunge bruddet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer