KARRIEREFOKUS: Katie Holmes har konsentrert seg om familien de siste årene, men etter bruddet fra Tom Cruise er hun klar for nye utfordringer.  Foto: All Over Press
KARRIEREFOKUS: Katie Holmes har konsentrert seg om familien de siste årene, men etter bruddet fra Tom Cruise er hun klar for nye utfordringer. Foto: All Over PressVis mer

Her er Katies første rolle etter bruddet

Endelig får Katie Holmes lov til å jobbe igjen.

SEOGHØR.NO: Katie Holmes (33) gjør nå alt for å bryte båndene med Tom Cruise (50) etter det tøffe bruddet, og skuespilleren har allerede flere prosjekter på gang.

Hun har allerede sikret seg en sentral rolle i teaterstykket «Dead Accounts» som settes opp på Broadway senere i år.

- Jeg er lykkelig over å returnere til Broadway-samfunnet og beæret over å være en del av dette teamet, sier Holmes i en pressemelding.

Stykket følger en familie i Cincinnati som opplever mye drama når sønnen Jack uventet kommer hjem fra New York. Holmes vil spille søsteren i familien som har tatt vare på foreldrene.

33-åringen trappet ned på skuespillerkarrieren da hun giftet seg med Tom. Han ønsket at Katie skulle ta seg av Suri, mens han spilte inn film etter film. Han skal også ha protestert da konen ønsket å gjøre comeback i en gjenforeningsfilm med «Dawsons Creek»-gjengen.

De siste årene har hun hatt noen få roller, og gjorde seg kanskje mest bemerket da hun spilte Jackie Kennedy i mini-serien «Kennedy-klanen».


Holmes har nå flere spennende planer. Hun skal være gjestedommer i realityserien «Project Runway» og spiller alenemor i filmen «Molly», som hun også har vært med å skrive og produsere.


Katie har de siste dagene vært alene i New York etter at Tom hentet datteren Suri. Det skal nå være en isfront mellom eksene som nekter å snakke sammen.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brast i gråt da han så datterens tegning