Her er Kathrine Sørlands beste sjekketriks

Modellen elsker klisjeer, og sjekket selv opp sin egen ektemann!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 29. og 30. mai skal modell og «Skal vi danse»-stjerne Kathrine Sørland (34) være konferansier for Møteplassen Singeltreff på Quality Spa & Resort Son. Hun håper på å matche mange single mellom 35 og 50 år.

- Jeg skal prøve å leke Kirsten Giftekniv. Jeg liker å være det blant mine venner også. En av mine aller beste venninner har funnet mannen sin gjennom meg. Nå har de tre barn sammen. Det synes jeg er veldig stas, sier Kathrine og smiler.

Sjekket opp mannen

Den sprudlende 34-åringen deler gjerne sine beste sjekkeråd.

- Jeg elsker klisjeer. Det er en grunn til at de finnes. Er det noen man liker, vær litt rett fram. Tør å vær frampå, men likevel litt ydmyk. Det er mitt beste tips.

Selv tok Kathrine saken i egne hender da hun skulle sjekke opp sin kjære Andreas Holck (43).

- Han mener det var ham, men jeg vet at det var meg. Jeg gjorde alt i min makt for å se utrolig smashing og dazzling ut. Jeg gikk fram og tilbake foran ham for at han skulle legge merke til meg. Det gjorde han heldigvis.

I tillegg til å være konferansier sammen med Geir Hamnes, skal Kathrine også holde foredrag om mote.

Sex og samliv

Psykolog og sexolog Kristin Spitznogle (42) skal forelese om sex og samliv.

- Jeg vil oppfordre alle som søker nye bekjentskaper om å delta, vi lover å gjøre alt vi kan for at alle skal få en god opplevelse. Her blir det masse latter, selvuhøytidlighet, og en positiv forening rundt det faktum at de fleste av oss faktisk bare ønsker seg en god og varm kjæreste å dele livet med, sier Kristin.

Sexologen mener det viktigste under en sjekkeprosess er å være seg selv.

- Mitt beste sjekkeråd er å være deg selv, og sette den andre i fokus. Vis interesse for hvem den andre er, vis at du oppriktig ønsker å bli kjent. Spør den andre om livet deres, og når de forteller, følg opp med utdypningsspørsmål om hvorfor de har valgt og levd som de har. Gi positive tilbakemeldinger på det de deler. Gi den andre følelsen av å være viktig for deg, og vis at du liker dem. Vi velger ofte personer som vi føler oss vel sammen med. Gjør ditt beste for at den andre skal trives i ditt selskap, mener 42-åringen.

Interessert i mer info om singeltreffet? Trykk her!

LES OGSÅ: Slik kaprer Lindex Hollywood-profilene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer