GJEMSEL: Justin Bieber blir kjørt hjem til hemmelig adresse etter konserten på Telenor Arena i kveld. Foto: Marius Gulliksrud
GJEMSEL: Justin Bieber blir kjørt hjem til hemmelig adresse etter konserten på Telenor Arena i kveld. Foto: Marius Gulliksrud Vis mer

Her er Justin Biebers hemmelige bosted

Innkvartert i fasjonabel villa.

Det er ett spørsmål alle landets Justin Bieber-fans har stilt seg i dag:

Hvor bor superstjerna mens han er i Norge?

Hoteller som The Thief og Holmenkollen Park Hotell, steder hvor Bieber tidligere har bodd, har vært nevnt.

Nå kan imidlertid Dagbladet avsløre at han ikke bor på hotell. Bieber har nemlig leid seg et hus et stykke utenfor Oslo sentrum, på hemmelig adresse.

Vi var til stede utenfor den fasjonable villaen da Bieber kom tilbake fra konserten han hadde holdt på Telenor Arena i kveld.

Skjulte seg

Bieber ble kjørt i en Mercedes S500, med to følgebiler, og prøvde å skjule seg bak en genser da han kjørte forbi Dagbladets team

Bedre for Bieber gikk det imidlertid på Telenor Arena i kveld, der han holdt konsert for rundt 22 000 tilskuere til terningkast 5.

Her viste han også at han har den humoristiske sansen intakt, og på ironisk vis plasket ned danserne sine, deriblant norske Mona Berntsen, med vann. Sist gang Bieber gjestet landet var som kjent en vanndam en av grunnene til at han sprang av scenen.

Berntsen var iført en hvit t-skjorte med det norske flagget på, og da Bieber hørte jubelbruset fra publikum ga han sin norske danser en ekstra lang klem.Deretter la han henne ned på scenegulvet, og dynket henne i vann sammen med de andre danserne.

Backstage-krav

Dagbladet har også fått tilgang til artistens rider, og Bieber har noen helt spesielle krav i forkant av de to konsertene. i Norge.

Det første en kan notere seg er 22-åringens strenge møbelvalg. Bak scenen krever han nemlig å ha et stort kjøleskap, tre kaffebord, en kleshenger og et stort speil.

Dessuten vil popidolet helst ha åtte støpsler, fire lamper og Internett tilgjengelig.

Biebers mest spesielle krav på møbelfronten beskrives på rideren som «en komfortabel loveseat». Dette kan oversettes til en toseters sofa.

Ingen godteri

Likevel er det hva Bieber ønsker å spise som kanskje er listas artigste del. Nederst står nemlig følgende tekst:

«IKKE MER GODTERI! Ha heller cashewnøtter, mandler og andre nøtter der. De skal være individuelle og økologiske + fruktfat. Druer og bananer», har noen skrevet på lista.

Mye tyder derfor på at artisten har lagt godteri på hylla for nå.

Bieber holder sin siste konsert i Norge lørdag kveld.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: Her er Justin Biebers krav bak scenen i Oslo