Johnny Depp

Her er Johnny Depp i Oslo

Dagbladet møtte Johnny Depp under hans Norgesbesøk.

STJERNBESØK: Superstjerna Johnny Depp er på vei til Stockholm, og møtte Dagbladet på veien ut av Grand Hotel. Video: Birgitte Kristiansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var en smilende Johnny Depp (59) som møtte Dagbladet utenfor Grand Hotel i Oslo fredag. Dagbladet var de eneste som møtte ham, og skuespilleren og artisten tok seg tid til en prat med avisens utsendte.

- Hyggelig å møte dere, sier en smilende Depp, før han håndhilser på reporterne.

I OSLO: Det var en opplagt og blid Hollywood-stjernen som møtte Dagbladet utenfor Grand Hotel. Foto: Runa Leinan / Dagbladet
I OSLO: Det var en opplagt og blid Hollywood-stjernen som møtte Dagbladet utenfor Grand Hotel. Foto: Runa Leinan / Dagbladet Vis mer

Depp ankom Norge tirsdag ettermiddag, og skulle i utgangspunktet spille konsert på Sentrum Scene, sammen med gitarlegende Jeff Beck (78), fredag. Konserten ble imidlertid utsatt, grunnet coronasmitte blant et av bandmedlemmene.

Ut ifra det Dagbladet erfarer, er det verken Depp eller Beck som er smittet. Begge steg om bord i nightliner-bussen uten munnbind.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

- Ventet på å spille

Depp forteller at han er skuffet over at det ikke ble noen konsert i denne omgang:

- Dessverre fikk vi ikke spilt konserten, men vi kommer tilbake om et par uker, sier Depp til Dagbladet.

- Jeg har stort sett bare ventet på å spille. Vi kom oss ikke ut stort, sier Depp.

I dagene siden stjernen ankom Oslo har han vært lite observert, og har formodentlig stort sett oppholdt seg på Grand Hotel, hvor han har bodd under oppholdet.

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer

- Hva har du gjort?

- Jeg har ikke gjort så mye. Bare ventet på å spille.

Depp har ikke vært på Tons Of Rock. Og var heller ikke ute i båt og nøt finværet.

- Men vennen min gjorde det da, legger han til før han blir eskortert inn i bussen.

Det vites ikke hvem denne «vennen» er, men kanskje Jeff Beck tok en tur på sjøen.

REAGERER: Tusenvis av brukere på sosiale medier reagerer på Amber Heards reaksjon. Vis mer

Frokost på Grand

Depp skal tidligere i dag ha spist frokost på Grand Hotel i Oslo. Etter det Dagbladet kjenner til skal Depp videre til Stockholm fredag i privatfly.

Etter planen returnerer Depp, Beck og resten av bandet for å spille to konserter i Oslo 2. juli, før de tar turen videre til Koengen i Bergen.

Depp er for tiden en av verdens mest omtalte personer, etter at han saksøkte eks-kona Amber Heard for æreskrenkelser. 59-åringen fikk medhold på samtlige punkter, og Heard ble dømt til å betale eks-mannen 10 millioner dollar i erstatning.

LES OGSÅ: Må punge ut: - Et problem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer