Her er Jessica Albas private bursdagsbilder

Filmstjernen feiret sin store dag tre ganger.

OVERRASKELSE PÅ KONTORET: Jessica Alba ble overrasket med kake på kontoret hos sitt firma Honest, da hun lørdag fylte 31 år. Med på festen var også barna Haven Garner, Honor Marie og ektemannen Cash Warren. Foto: Twitter
OVERRASKELSE PÅ KONTORET: Jessica Alba ble overrasket med kake på kontoret hos sitt firma Honest, da hun lørdag fylte 31 år. Med på festen var også barna Haven Garner, Honor Marie og ektemannen Cash Warren. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Jessica Alba - kjent fra blant annet filmen «Sin City» - er kjent for å bruke all sin ledige tid på ektemannen Cash Warren og deres to barn Honor Marie (4) og Haven Garner (1).

Men lørdag var det filmstjernen selv som stod i fokus, da familien overrasket henne med kake på hennnes 31-års dag.

Jessica - som senere la ut bilder av feiringen på sin Twitter-side - la ikke skjul på at hun smeltet da hun ble feiret med hele tre forskjellige selskaper på sin store dag.

Først ut var hennes barn, ektemann og kollegene i hennes firma Honest, som selger giftfrie husholdningsartikler og helseprodukter.

«Ble overrasket med bursdagslunsj - tenker på bursdagsønsket mitt» skrev Alba på sin Twitter side.

Senere på kvelden var det klart for middag med familie og venner på restaurant, før hun avsluttet kvelden alene sammen med ektemannen.

«Til lykke med dagen, min elskede» skrev Warren under et bilde av Alba som blåser ut lyset på et kakestykke.

Alba og Warren ble sammen i 2004, og giftet seg fire år senere.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Å bli mamma har endret stilen min

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer