Her er jenta du hører på radio hver eneste dag

«All About That Bass»-stjernens private drama: spiseforstyrrelser, mobbing og utroskap.

USIKKER: Meghan Trainor forteller i et intervju at hun aldri trodde hun skulle bli en stjerne. Foto: All Over Press
USIKKER: Meghan Trainor forteller i et intervju at hun aldri trodde hun skulle bli en stjerne. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Du har garantert hørt låta «All About That Bass», som er amerikanske Meghan Trainors (20) debutsingel. Den fengende låta har blitt hyllet av kritikere og elsket av folk verden over, med sine 167 millioner treff på YouTube.

Sangen fremmer et positivt selvbilde, særlig når det gjelder vekt og utseende. Her synger hun om størrelsen sin og om photoshoppede bilder. Men også privat har vekt og utseende preget henne.

TALENT: Meghan Trainor er også en kløpper på ukulele.  Foto: Splash News/ All Over Press
TALENT: Meghan Trainor er også en kløpper på ukulele. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

20-åringen forteller til Entertainment Tonight at hun ble mobbet for vekten da hun vokste opp.

Ble mobbet

- Jeg var så usikker da jeg var tenåring. Jeg var lubben da jeg vokste opp, for foreldrene våre bare ga oss alt vi ville ha. Jeg ble mye mobbet for vekten, sier den søte blondinen.

Men det er en spesiell episode sangerinnen aldri glemmer.

- Jeg husker det var en gutt på skolen jeg likte veldig godt. En dag kom han bort til meg og sa at jeg hadde vært skikkelig heit hvis jeg hadde veid mindre. Da hadde jeg lyst til å gråte hele dagen og ikke spise mer den dagen. Det knuste hjertet mitt.

Ville ha spiseforstyrrelser

Videre forteller stjernen at hun til og med prøvde å pådra seg en spiseforstyrrelse, for å gå ned i vekt.

- Jeg var ikke sterk nok til å få en spiseforstyrrelse, men jeg prøvde. Jeg spiste bare is og selleri. Men så ga jeg opp, og ba mamma lage et smørbrød til meg.

SØT: Meghan Trainor har blitt hyllet for sin søte 60 talls-stil.  Foto: Fortunata / Splash News/ All Over Press
SØT: Meghan Trainor har blitt hyllet for sin søte 60 talls-stil. Foto: Fortunata / Splash News/ All Over Press Vis mer

Meghan fortalte at hun aldri trodde hun skulle bli en stjerne, fordi hun ikke hadde «ideal-kroppen».

- Selvtilliten min var på bunn. Jeg trodde aldri at jeg ville komme så langt.

Kjæresten var utro - klar for ny mann

For rundt en måned siden, fortalte Meghan til en australsk radiostasjon at kjæresten var utro mot henne da hun var på turné i Australia.

- Vi datet, men da jeg kom tilbake fra turné hadde han vært med andre damer. Han sa at han hadde datet andre damer siden den dagen jeg dro til Australia. Det var visst på grunn av for lite kontakt, og at det å date en popstjerne ikke var noe for han, sa hun til radiostasjonen ifølge news.com.au.

Nå er den søte popstjernen klar for å finne en ny mann, ifølge nettstedet.

- Kjære fremtidige ektemann

I september ga hun ut en EP ved navnet «Title». En av låtene har fått det morsomme navnet «Dear future husband», hvor hun fortsetter å komme med feministiske budskap.

«Kjære fremtidige mann, her er noen ting du må vite. Du jobber fra 9-5, men det gjør jeg også. Du kan handle matvarene. Jeg kan ikke lage mat, så ikke tro at jeg skal stå på kjøkkenet å bake eplekake. Ikke ha en skitten hjerne, du må behandle meg pent.»