Her er Jenny Skavlans bikinibilder

Jenny Skavlan designet sin egen brudekjole, og nå har hun lagd sin egen badetøykolleksjon.

STRÅLER: Nygifte Jenny Skavlan har designet en badetøykolleksjon for Porto Brazil.  Foto: Jørgen Gomnæs
STRÅLER: Nygifte Jenny Skavlan har designet en badetøykolleksjon for Porto Brazil. Foto: Jørgen Gomnæs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:Jenny Skavlan (27) giftet seg 5. mai med sin kjære Thomas «Fingern» Gullestad (33). Like etter vielsen dro de på bryllupsreise til Paris. Nå er Jenny aktuell med både nettsiden jennyskavlan.com og en bikinikolleksjon i samarbeid med Porto Brazil.

– Jeg dro til Brasil for å utvikle kolleksjonen, og ble veldig inspirert av hvordan brasilianerne framhever kroppen sin – uansett størrelse. De strutter, stråler og elsker å gå i bikini. Mitt mål er at vi her hjemme skal oppleve det samme, forteller Jenny i en pressemelding. Hun legger til at hun håper kolleksjonen passer for alle kvinner.   

– Men for å strutte og stråle må man elske bikinien sin også! Derfor har jeg prøvd å lage bikinier for et mangfold av jenter; her skal både den sporty, den vågale, pinup-jenta og hun som bare vil blende inn i mengden føle seg bra, sier designeren.

Kolleksjonen slippes på www.portobrazil.no 22. mai, og samme kveld vises den frem i et moteshow ved Astrup Fernley musèet, på Aker Brygge. Porto Brazil ha Pop Up butikker rundt omkring i Norge fra 23. mai og fire måneder fremover i tid. Og Jenny drar på turné til en rekke kjøpesenter på Østlandet fredag og lørdag denne uka.

Se video fra Jennys bryllup her:

LES OGSÅ: - Jeg var venn nummer 152

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer