Her er Jennifer Lopez' nye hjem

Betalte over 100 millioner kroner.

<strong>VAKKERT:</strong> Jennifer Lopez har kjøpt seg et nytt sted å bo. Nå flytter hun til Hamptons-området utenfor New York.  Foto: Stella Pictures/All over/Fotomontasje Seher.no
VAKKERT: Jennifer Lopez har kjøpt seg et nytt sted å bo. Nå flytter hun til Hamptons-området utenfor New York. Foto: Stella Pictures/All over/Fotomontasje Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se stor bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO: Nysingle Jennifer Lopez har kjøpt seg et nytt sted å bo. Nå flytter hun til Hamptons-området utenfor New York.

Nettstedet People.com skriver at superstjernen har betalt drøye 100 millioner kroner for det flotte huset på USAs østkyst.

Huset, som er på over 4000 kvadratmeter, har syv soverom, ni bad og fantastisk utsikt over havet. Det ble bygget i 2010, og ryktene har lenge gått om at stjernen ville kjøpe stedet. Nå har hun gjort det.

I tillegg er det marmorgulv med varme på hovedbadet, syv peiser, en håndfull «walk in closets», og selvsagt svømmebasseng.

Lopez og eksmannen Marc Anthony ble observert i området en måneds tid etter at ekteskapsbruddet var et faktum.

Nå får superstjernen god plass å boltre seg på som nysingel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å snakke om utro-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer