Her er Jennifer Lawrences nye flamme

Hollywood-stjernen skal ha falt for 21 år eldre filmskaper.

HAR FUNNET LYKKEN: Hollywood-stjernen Jennifer Lawerence skal nå ha funnet lykken med en 21 år eldre regissør. Her stråler stjernen i en spesiallaget Dior-kjole i forbindelse med en «X-Men»-premiere.  Foto: Reuters/ NTB scanpix
HAR FUNNET LYKKEN: Hollywood-stjernen Jennifer Lawerence skal nå ha funnet lykken med en 21 år eldre regissør. Her stråler stjernen i en spesiallaget Dior-kjole i forbindelse med en «X-Men»-premiere. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence (26) har de siste årene vært å se i en rekke filmer, deriblant «Joy» og flere historier fra «X-Men»-universet.

Den Oscar-vinnende skjønnheten har på kort tid blitt et av de hotteste navnene i Hollywood, og det er ikke bare skuespillerprestasjonene hennes som settes pris på av fansen.

Jennifer en nemlig også kjent for sine hardtslående uttalelser, tilstedeværende humor og for sitt forbruk av kjendismenn. Stjernen har vært koblet til blant andre Liam Hemsworth (26), Coldplay-vokalist Chris Martin (39) og «X-Men»-kollega Nicholas Hoult (26).

JENNIFERS NYE FLAMME: Den kjente regissøren Darren Aronofsky blir nå koblet til Jennifer Lawrence. Her er han avbildet sammen med Natalie Portman, som spilte hovedrollen i filmen hans «Black Swan», på Toronto filmfestival i september.  Foto: Ap/ NTB scanpix
JENNIFERS NYE FLAMME: Den kjente regissøren Darren Aronofsky blir nå koblet til Jennifer Lawrence. Her er han avbildet sammen med Natalie Portman, som spilte hovedrollen i filmen hans «Black Swan», på Toronto filmfestival i september. Foto: Ap/ NTB scanpix Vis mer

Nå skal hun derimot ha funnet kjærligheten på nytt - med en 21 år eldre filmskaper.

«Black Swan»-regissør Darren Aronofsky (47) er ifølge flere britiske medier Jennifers nye kjæreste.

- Jennifer og Darren har prøvd å holde ting rolig og tar det sakte, men de liker egentlig hverandre skikkelig godt, sier en kilde til The Sun ifølge Daily Mail.

- Hun jobbet nylig med et utmattende prosjekt, og lente seg på Darren for støtte. De hadde kontakt hele tiden, og det virker som de fant ut at dette var ekte, fortsetter kilden.

Tilbringer tid sammen

Turtelduene har blitt fotografert sammen mens de spiser lunsj blant annet, og skal ha tilbragt en god mengde tid sammen de siste ukene. 

Regissøren, som blant annet har regissert «Requiem for a Dream» og «Noah», skal ha vært til stede på settet der Jennifer spiller inn film.

Den handler ifølge Daily Mail om livet til et par, som blir forstyrret av en ubuden gjest.

Ifølge IMDb.com har Jennifer nylig spilt i en film laget av stjerneregissøren, som foreløpig ikke har fått noen tittel.

Darren Aronofsky var tidligere i et ni år langt forhold med filmstjernen Rachel Weisz (46), kjent fra blant annet «The Mummy». Det tok slutt i 2010

Saken fortsetter under bildet.

SPILTE MED EKSEN: I sommer var Jennifer Lawrence kinoaktuell i «X-Men: Apocalypse», sammen med (f.v.) Rose Byrne, eksen Nicholas Hoult og Lucas Till. Foto: Zuma Press/ NTB Scanpix
SPILTE MED EKSEN: I sommer var Jennifer Lawrence kinoaktuell i «X-Men: Apocalypse», sammen med (f.v.) Rose Byrne, eksen Nicholas Hoult og Lucas Till. Foto: Zuma Press/ NTB Scanpix Vis mer

Trøblete kjærlighetsliv

Selv om 26-åringens kjærlighetsliv nå tilsynelatende går på skinner, har det ikke alltid vært sånn. I fjor avslørte Hollywood-stjernen hvorfor hun på daværende tidspunkt valgte å være singel.

– Jeg blir aldri bedt på date. Jeg er ensom hver eneste lørdagskveld. Gutter er så slemme mot meg. Jeg vet hvor det kommer fra; de prøver å etablere dominanse, men det sårer følelsene mine. Jeg er bare ei jente som vil at du skal være snill mot meg, fortalte hun til bladet Vogue.

I tre år var Jennifer i et av-og-på forhold med skuespilleren Nicholas Hoult, kjent fra de populære «X-Men»-filmene.

Hun har også vært koblet til Gwyneth Paltrows eks-mann, Coldplay-vokalisten Chris Martin (38), men i fjor sommer tok forholdet slutt for andre gang.

LES OGSÅ: - Derfor er jeg helt alene 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer