Her er Jan Thomas' kjendisfavoritter

- Disse kan å kle seg, sier Jan Thomas Mørch Husby.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jan Thomas Mørch Husby (45) har kastet terning på kjendisers antrekk i en årrekke i Se og Hørs motepoliti. Nå har han også begynt å vurdere vanlige mennesker klær i konkurransen «- Jeg fikk seks av Jan Thomas».

Stylisten brenner for jobben sin og synes det er kjempemorsomt å se på bilder av kjente og ukjente mennesker.

- Hver eneste dag kommer det et nytt stjerneskudd som vi henger oss opp i. Da jeg startet å jobbe med hår, make up, kropp og klær så gjorde jeg det ikke for å bli rik eller berømt. Jeg gjorde det fordi det er så magisk å se kvinner og menn forvandles ved å kle seg riktig. Jeg blir aldri lei av motepolitiet, det er like morsomt i dag som da jeg startet, sier Jan Thomas til Seoghør.no.

Han har flere ganger etterlyst mer glamour blant norske kjendiser, og i fjor kåret han Jenny Skavlan til årets best kledde kvinne. Ari Behn ble årets best kledde mann. Også i år følger Jan Thomas nøye med og har sett seg ut noen favoritter.

- Jeg har en håndfull favoritter i vår og ting begynner å se litt bedre ut blant kjendisene, sier han.

Se video for å finne ut hvilke kjendiser Jan Thomas liker best!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Alle burde føle seg som en Hollywoodstjerne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer