SMIGRET: - Bandet var smigret over at Michael valgte å gjøre en versjon av deres sang, forteller "America"-manager Jim Morey. På bildet ser du to av bandmedlemmene, Dewey Bunnell og Gerry Beckley. Foto: AP
SMIGRET: - Bandet var smigret over at Michael valgte å gjøre en versjon av deres sang, forteller "America"-manager Jim Morey. På bildet ser du to av bandmedlemmene, Dewey Bunnell og Gerry Beckley. Foto: APVis mer

Her er Jacksons ukjente låt

- Nå håper de at den blir tilgjengelig for alle Michael-fans verden over, sier manager Jim Morey.

SEHER.NO: I 1971 kom gruppa "America" ut med låta "A horse with no name". Flere år senere syntes den nå avdøde superstjernen Michael Jackson at sangen var verdt å spilles inn igjen - i en litt annen versjon - og med navnet "A place with no name", skriver underholdningsnettstedet TMZ.

Utdrag fra "A place with no name kan du høre her (Ekstern lenke).

Artisten fikk tillatelse av "Americas" manager til å spille inn låta - tross likheten med originalen. Gruppas nåværende manager, som også jobbet for Jacko på 1980- og 90-tallet, bekrefter at historien stemmer.

- Bandet var smigret over at Michael valgte å gjøre en versjon av deres sang, og nå håper de at den blir tilgjengelig for alle Michael-fans verden over, sier Jim Morey til TMZ.

Det er fortsatt uklart når Michael Jackson faktisk spilte inn låta.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Vil hedre Jacko med kjempekonsert