FULL AV ENERGI: Et øyenvitne hevder Michael Jackson virket like full av liv som for tretti år siden, under det som skulle bli hans siste øving tirsdagen før han døde. Foto: CNN.com
FULL AV ENERGI: Et øyenvitne hevder Michael Jackson virket like full av liv som for tretti år siden, under det som skulle bli hans siste øving tirsdagen før han døde. Foto: CNN.comVis mer

Her er Jacksons siste øving

Filmet prøve to dager før han døde.

SEHER.NO: Tusenvis av fans må gikk glipp av drømmen om å få se Michael Jackson live da popstjernen døde brått av hjertestans for en uke siden - en måned før hans konsertserie i London skulle begynne.

Men nå kan fansen få en ide om hvordan konserten skulle bli.

TV-kanalen CNN publiserte i dag videoklipp fra Michael Jacksons siste prøve på showet som skulle løfte ham tilbake på stjernehimmelen.

Se klippet her (ekstern lenke)

Og ifølge øyenvitner som var tilstede på prøvene, lå alt til rette for et super-comeback.

- Av det jeg så var Michael tilbake i kjent stil. Han var glad, energisk og utrolig. Han sang nærmest uavbrutt i to timer og spilte seg igjennom et dusin av sine største hits. Han stoppet bare for å fikse litt på arrangementene og å trene på detaljer med danserne, sier fotograf Kevin Mazur til The Sun.

Mazur hevder at Jackson virket like energisk som for 30 år siden. Popstjernen skal til og med selv ha sjekket ut scenepynten bak scenen.

- Hver sang han framførte, låt fantastisk. Jeg kunne knapt vente til å se showet, sier han til avisa.