ARMHEVINGER: Simon Cowell er kjent for sin kjærlighet til stramme t-skjorter, her er treningsutstyret som avslører hvordan musikkmogulen holder seg i form. Foto: Stella Pictures
ARMHEVINGER: Simon Cowell er kjent for sin kjærlighet til stramme t-skjorter, her er treningsutstyret som avslører hvordan musikkmogulen holder seg i form. Foto: Stella PicturesVis mer

Her er Idol-sjefens treningshemmelighet

- Jeg er svært forfengelig, og jeg liker å ta vare på meg selv...

SEHER.NO: "X Factor"-dommeren Simon Cowell (50) er kjent for sin kjærlighet til stramme t-skjorter og bukser med høyt liv. Nå er hans metoder for å fylle opp den øverste delen av de stramme t-skjortene avslørt.

Cowell ble nemlig avbildet med en bag med treningsutstyr, som inneholdt instrument spesielt laget for armhevinger, da han forlot settet til "Britain`s Got Talent".

Musikkmogulen har tidligere uttalt at hans treningsregime består av å trene både hjemme og på kontoret.

- Jeg tar 100 armhevinger før jeg går på badet om morgenen, og på jobb etter møter, sier Cowell til DailyMail.  

Det spesielle treningsutstyret består av en roterende matte, som man kan legge på gulvet for å øke motstanden, og dermed få optimalt utbytte av armhevingene. Og Cowell er tydeligvis fornøyd med resultatene.

- Jeg er svært forfengelig. Men jeg kan ikke tenke meg noen som er ofte på TV, som ikke er det. Jeg har tatt botox, og jeg liker å ta vare på meg selv. Jeg trener, og tar mye vitaminer. For å være helt ærlig synes jeg at jeg ser bra ut for min alder, sier Simon Cowell.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Mr. Idol slutter