Her er «Idol»-Marias nye sexy stil

- Dette er mer meg, understreker Maria Mohn.

FLOTT DAME: Maria Mohn er blitt mye tryggere på seg selv som artist etter deltagelsen i «Idol» i fjor. Nå er hun glad for å få vist en tøffere, mer sexy side av seg selv, etter å ha forsvunnet litt i «søt og snill»-imaget hun hadde under TV2s s Foto: Jan Kraft, CfExposure&KraftImage
FLOTT DAME: Maria Mohn er blitt mye tryggere på seg selv som artist etter deltagelsen i «Idol» i fjor. Nå er hun glad for å få vist en tøffere, mer sexy side av seg selv, etter å ha forsvunnet litt i «søt og snill»-imaget hun hadde under TV2s s Foto: Jan Kraft, CfExposure&KraftImage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Marias eventyrlige musikkvideo nederst i saken!


SEOGHØR.NO: Da Maria Mohn (29) deltok i «Idol» høsten 2011, ble hun kjent som den søte sangeren som fremførte rolige ballader. Men det imaget har nå forsvunnet.

I musikkvideoen - som Seoghør.no i dag kan bringe eksklusive bilder fra -til den ferske singelen «Bedtime Story», får man en smakebit på artistens nye stil. Men småbarnsmoren er slett ikke ukomfortabel med det sexy imaget.

- Dette har ikke vært noen bevisst stilforvandling, jeg føler bare at jeg har fått sluppet meg selv ut. Jeg opplevde at det «søt og snill»-imaget jeg fikk gjennom «Idol» ikke var meg. For jeg er tøff og har bein i nesa og står på! Så nå er jeg glad for å få mulighet til å vise flere sider av meg selv, understreker Mohn overfor Seoghør.no.

Eventyrstemning
Den trolske musikkvideoen, laget av Linn Marie Christensen, viser 29-åringen som både Snehvit og Tornerose ute i en skog sammen med bandet. Rollen som mor til Johannes (5) og Rebecca (16 mnd.) har vært viktig i så måte, røper Mohn:

- Låta er inspirert av det å ha barn, med våkenetter og nattahistorier, og videoen er veldig eventyraktig. Jeg gleder meg masse til å vise den frem!

- Markerer den ferske videoen starten på en albumsatsing for eksempel?

- Jeg har vært hjemmeværende med Rebecca i halvannet år, men jeg har vært i studio så mye som mulig. Jeg har jobbet mye med gitaristen i bandet mitt, skrevet låter og spilt inn demoer. Men det går med «babysteps», forteller tobarnsmoren til Seoghør.no.

- Nå håper jeg først og fremst at singelen «Bedtime Story» blir spilt, og at folk liker den. Så kommer det noen flere singler, men et helt album blir det også etter hvert - garantert, understreker hun videre.

Endret stil på grunn av balladene
- Hvorfor ble «Idol»-imaget ditt så «søtt og snilt» tror du, når du følte at det ikke var helt deg?

- Under «Idol» var jeg så nervøs, siden jeg visste det var en så stor mulighet. Jeg ble redd for å gå bort fra de balladene jeg sang i starten av konkurransen, i tilfelle jeg ville få negative reaksjoner og bli stemt ut. Men det var frustrerende å føle at jeg ikke fikk vist alt jeg kunne, innrømmer hun.

Men nå kommer den tøffe artisten, som også må takle sønnens alvorlige blodsykdom, med noe helt eget. Hun har skrevet tekstene og låtene selv, og er spent på hvilke reaksjoner den nye stilen og sangene vil vekke.

Men i dag føler flotte Maria Mohn seg mye tryggere enn under «Idol». 

- Jeg vil jo få tilbakemeldinger nå også, men ikke fra en jury direkte på TV. Og det føles litt tryggere, påpeker 29-åringen.

Musikkvideoen og «Bedtime Story»-singelen skal slippes i løpet av august.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Twilight»-stjernen ble pappa   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer