Her er «Idol»-Jennys ukjente sykdom

- Da legene sa til meg at det aldri ville bli bedre, gikk jeg på en smell, forteller Jenny Langlo.

LEVER MED ØRESYKDOM: - Det er jo håpet om at det skal bli bedre som redder deg fra ikke å bli gal, forteller Jenny Langlo, som mener den norske helseveneset burde vært mer optimistiske i sine beskjeder. Foto: Stella Pictures
LEVER MED ØRESYKDOM: - Det er jo håpet om at det skal bli bedre som redder deg fra ikke å bli gal, forteller Jenny Langlo, som mener den norske helseveneset burde vært mer optimistiske i sine beskjeder. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Idol»-finalisten Jenny Langlo (18) sliter med tinnitus og må leve med en høyfrekvent lyd i øret hele tiden. Det skriver VG.

- Jeg svømte en meter ned i bassenget, og da jeg kom opp igjenvar det en lyd i øret som ikke ville forsvinne. Lyden var stabil i mange år, men etter en flytur da jeg var forkjølet, ble den kraftig forverret, sier hun til avisen.

Øresykdommen tinnitus er et nevrologisk fenomen knyttet til høresansen. Jenny har, siden hun var 15 år gammel, vært rammet av sykdommen, og har en konstant høyfrekvent pipelyd i øret.

- Da legene sa til meg at det aldri ville bli bedre, gikk jeg på en smell. Jeg husker jeg tenkte at jeg skulle være 35 år og gifte meg med en høy pipelyd i ørene. Det er jo håpet om at det skal bli bedre som redder deg fra ikke å bli gal, så jeg synes det norske helsevesenet kanskje kunne vært litt mer optimistiske i forhold til hva de sier, mener Langlo.

I intervjuet med VG erkjenner 18-åringen at hun kan være nødt til å gi seg som artist dersom sykdommen ødelegger hele livskvaliteten hennes.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: En av dem vinner «hele sulamitten»  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer