ER MED: Samsaya, Alexander Rybak og Lars Lillo Stenberg har takket ja til å delta i Hver gang vi møtes. Foto: Stella Pictures
ER MED: Samsaya, Alexander Rybak og Lars Lillo Stenberg har takket ja til å delta i Hver gang vi møtes. Foto: Stella PicturesVis mer

Her er «Hver gang vi møtes»-gjengen

Neste års syv artister er klare.

SEOGHØR.NO: TV 2 har sluppet navnene på de syv artistene som skal være med i den neste sesongen av «Hver gang vi møtes».

Alexander Rybak (27), Anneli Drecker (34), Samsaya (33), Lars Lillo Stenberg (51), Sigvart Dagsland (49), Simone Eriksrud (42) og Øivind «Elg» Elgenes (55) har alle takket ja til å delta i TV 2-suksessen.

- Jeg takket ja fordi musikk er best når man deler den med andre. Og ikke minst når man deler den med så allsidige artister og låtskrivere! Jeg gleder meg mest til å ta til meg all lærdom jeg kan få av disse fantastiske artistene, som jeg med respekt og ydmykhet skal spise middag med på låven, forteller Alexander Rybak pressemeldingen fra kanalen.

Programdirektør i TV 2, Pil Gundelach Brandstrup har stor tro på ny suksess med de syv artistene som er offentliggjort.

- Vi er svært glade for å ha fått med oss disse syv! Vi har valgt en gruppe artister med vidt forskjellige uttrykk, og det skal bli utrolig spennende å høre dem tolke hverandres låter. Vi kan se frem til mye kreativitet og lekenhet, store musikalske kontraster og fantastiske vokalprestasjoner, sier hun.

Neste sesong skal spilles inn på Vestre Kjærnes gård i Våler til høsten, og vil sendes på TV 2 våren 2014.

LES OGSÅ: - Jeg må starte noen slåsskamper