Her er hun tre måneder på vei

- Det gjorde det litt vanskelig, innrømmer Elin Tvedt.

ALKOHOLFRI: Elin Tvedt drakk alkoholfritt øl da hun hadde besøk av Kurt Oddekalv, Torhild Sivertsen og Vidar Johnsen. Foto: TVNorge
ALKOHOLFRI: Elin Tvedt drakk alkoholfritt øl da hun hadde besøk av Kurt Oddekalv, Torhild Sivertsen og Vidar Johnsen. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: I august i fjor kom nyheten om at tidligere værmelder og 71 grader nord-programleder Elin Tvedt (37) venter sitt andre barn i februar. I oktober kunne Seher.no avsløre at Elin og samboeren Torgeir Steinstø (40), som fra før av har datteren Milla (2), denne gangen venter en gutt.

Denne uka er Elin å se i TVNorge-programmet «4-stjerners middag», der hun sammen med artist Torhild Sivertsen, miljøaktivist Kurt Oddekalv og Vamp-vokalist Vidar Johnsen skal kjempe om hvem som kan stelle i stand det beste måltidet.

Allerede mandag kveld er det Elin Tvedt som skal være vert. I programmet er hun tre måneder på vei...

- Programmet ble spilt inn i slutten av august. Jeg var tre måneder på vei, så jeg var jo i en posisjon der jeg faktisk kunne fortelle gjestene mine at jeg var gravid. Det ble ikke noe vin på meg den kvelden, jeg holdt meg til Munkholm, forteller den nå høygravide 37-åringen til Seher.no.

Tvedt erkjenner derimot at den voksende magen skapte enkelte problemer etter hvert som TV-innspillingen skred fram.

- Det gjorde det litt vanskeligere, ja. En av kveldene, hos Vidar, ble vi servert hvalbiff. Vidar visste jo ikke at jeg ikke kunne spise hvalbiff. Dermed laget han i full fart en egen middag til meg, men så kunne jeg ikke spise den heller fordi kjøttet var rått, sier Elin, som ikke var helt komfortabel med akkurat den situasjonen.

- Det var pyton, jeg ville jo ikke være til bry.

Denne måneden venter altså 37-åringen sitt andre barn. Det ser hun virkelig fram til.

- Graviditeten har gått fint, og vi gleder oss nå. Vi gleder oss til å få ham ut, innrømmer Tvedt, som også ser frem til å se «4-stjerners middag» denne uka, og ikke minst mandagens program, der hun selv skal i ilden på TV-skjermen.

- Ja! Det blir spennende å høre hva kokken og gjestene synes om det jeg stelte i stand. Det  var en flott kveld, forteller den alltid blide TV-kjendisen til Seher.no.

«4-stjerners middag» ser du på TVNorge mandag-torsdag klokka 19.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viste babymagen på Skal vi danse