Her er hun tilbake på skjermen

Elin Tvedt melder endelig været på TV 2 igjen, etter en ufrivillig lang «ferie».

TILBAKE PÅ SKJERMEN: Torsdag kveld var Elin Tvedt endelig tilbake som værmelder på TV 2, etter mange måneder bak kamera. 39-åringen gjorde comeback i en nøktern drakt. Foto: Skjermdump TV 2
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Torsdag kveld var Elin Tvedt endelig tilbake som værmelder på TV 2, etter mange måneder bak kamera. 39-åringen gjorde comeback i en nøktern drakt. Foto: Skjermdump TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Elin Tvedt (39) var i en årrekke en av TV 2s mest populære værmeldere, og det vakte begeistring da hun vendte tilbake til TV-skjermen i fjor høst - før hun forsvant igjen.

Torsdag kveld var blondinen imidlertid tilbake i TV-ruta for å melde været i TV 2 Nyhetene, melder TV 2.

Årsaken til at Tvedt forsvant fra skjermen igjen i vinter, var at hun var med i en reklamefilm for et hudpleieprodukt som rullet og gikk på TV 2.

Dermed måtte hun forlate TV-skjermen til reklamen sluttet å gå, noe som førte til at hun ble redd for å ikke få jobbe. Heldigvis har 39-åringen holdt seg i aktivitet bak kamera - i tillegg til å ta seg en svært lang sommerferie, har hun fortalt til TV 2.

Siden september har den sympatiske værmelder lært det nye værstudioet å kjenne.

– Den største utfordringen har kanskje vært all den nye teknikken. Når det skjer ting kan vi lage spesialvarsler og spesialgrafikk, og da må du jo kunne dette verktøyet, forteller en spent Elin Tvedt til TV 2.

Før hun gjorde sitt forrige vær-comeback i fjor høst, uttalte Tvedt at det føltes litt som at hun skulle opp til eksamen. Forhåpentligvis vil hun få utmerkede karakterer fra TV-seerne etter torsdagens værmelding.

LES OGSÅ: - Jeg tror personligheten min ble borte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer