Her er hun på vei til hemmelig date

- Han forsøkte å ikke bli gjenkjent.

<strong>PÅ DATE:</strong> Sienna Miller fotografert på vei fra teateret hun akkurat hadde stått på scenen i. Herfra dro hun til en hemmelig date på en japansk restaurant i London. Foto: Stella Pictures
PÅ DATE: Sienna Miller fotografert på vei fra teateret hun akkurat hadde stått på scenen i. Herfra dro hun til en hemmelig date på en japansk restaurant i London. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at det i januar ble slutt mellom superparet Sienna Miller (29) og Jude Law, har Miller blitt koblet til den britiske skuespilleren Tom Sturridge (25).

De første spekulasjonene kom for omlag en måned siden, og nå kan det virke som om det har blitt et par av de to stjernene.

Tirsdag kveld var Miller og Sturridge sammen på en hemmelig date i London. Ifølge Daily Mail spiste det angivelige paret på den japanske restauranten Sake No Hana.

«Sienna stirret i bakken da hun forlot restauranten etter måltidet. Noen minutter senere kom Sturrigde ut, og forsøkte å ikke bli gjenkjent.», skriver avisen.

Tidligere på kvelden hadde Miller opptrådt ved Royal Haymarket Theatre.

Sturridge og Miller skal tidligere ha blitt observert på en annen restaurant i London. Da ble det hevdet at de ikke klarte å holde fingrene fra hverandre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Har hun fått seg ny kjæreste?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer