Her er hun på date med ekskjæresten

Har Denise Richards funnet kjærligheten igjen?

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Bond»-baben Denise Richards (40) kan få hvilken mann hun vil, men har tilbrakt de siste årene som alenemor for sine tre døtre Sam, Lola og Eloise Joni.

Mandag kveld ble hun avslørt av fotografer da hun var på stevnemøte med eks-kjæresten Patrick Muldoon. Paret var sammen en kort periode i 1998, og nå ser det ut til at følelsene har kommet tilbake.

Richards og Muldoon kom ut fra en restaurant og gikk rett inn i en ventende bil, og Richards nektet å svare på spørsmål om daten.

Den flotte blondinen var tidligere gift med skuespiller og intrigemaker Charlie Sheen, men ekteskapet var svært turbulent, og endte i en bitter skilsmisse.

Nylig så det ut til at eksene hadde begravet stridsøksen da de feiret jul sammen på badeferie. Etter bruddet fra Sheen har Denise datet rockere som Nikki Sixx og Richie Sambora.

Se video fra den hete daten øverst i saken!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Frykter at døtrene skal operere brystene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer