Her er hun ikke til å kjenne igjen!

TV-stjernen rødmet da Jay Leno dro fram det pinlige videoklippet.

RØDMET: Kirstie måtte holde hendene for ansiktet da hun skjønte hva som skulle komme på skjermen... Foto: All Over Press
RØDMET: Kirstie måtte holde hendene for ansiktet da hun skjønte hva som skulle komme på skjermen... Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Kirstie Alley (59) har de siste årene vært mest kjent for sin kamp mot kiloene, blant annet i sin nye realityserie «Fat Actress».

Men på 80-tallet var Alley en av Hollywoods mest ettertraktede TV-stjerner, blant annet med en gjesterolle som bikinikledd skjønnhet i den populære TV-serien «Love Boat».

Tirsdag benyttet programleder Jay Leno anledningen til å vise det lite kjente klippet for millioner av seere, da Alley var gjest i hans talkshow «The Tonight Show».

Og reaksjonen fra skuespilleren lot ikke vente på seg, da hun så selv på skjermen med Parker Stevenson, som på den tiden var hennes kjæreste.

- Jeg tenkte at jeg fikk en gratis båttur og klinte med Parker hele tiden, sa en rødmende Alley, mens hun flere ganger holdt hendene foran ansiktet.

Se videoklippet her (ekstern lenke).

Alley var gift med Parker Stevenson i 14 år, fra 1983 til 1997. Paret har de to adoptivbarna William True (17) og Lillie Price (15) sammen , som begge er med hennes nye slanke-realityserie.

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke tro at jeg ble tykk igjen