<strong>BABYLYKKE:</strong> Gisele Bundchen og Tom Brady venter deres første barn sammen, og babymagen har såvidt begynt å synes.  Foto: Stella Pictures
BABYLYKKE: Gisele Bundchen og Tom Brady venter deres første barn sammen, og babymagen har såvidt begynt å synes. Foto: Stella Pictures Vis mer

Her er hun gravid

Gisele Bundchen måtte retusjere bort babymagen...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har lenge versert rykter om at supermodell Gisele Bundchen (29) og hennes quarterback-ektemann Tom Brady (31) venter deres første barn sammen.

Paret, som giftet seg i februar, har så langt ikke kommentert ryktene, men under en fotoshoot som supermodellen gjorde for jakkeprodusent London Fog nylig, bekreftet en av talspersonene at Gisele venter barn, skriver Daily Mail.

Ifølge talspersonen måtte de nemlig retusjere bort Giseles voksende babymage.

- Selv om Gisele ble fotografert gravid, har de fleste av bildene blitt retusjert for å verne om hennes privatliv under denne fantastiske, men også svært personlige tiden, sier talsmann Dari Marder.

Ifølge kilder skal 29-åringen føde i begynnelsen av 2010. Men selv om graviditeten allerede har begynt å synes, er hun fortsatt like ettertraktet som modell.

- Ingen er mer sexy eller vakrere enn Gisele Bundchen ikledd kun en London Fog trench coat, selv med den synlige babymagen, sier Marder.

Supermodellen er allerede godt forberedt for morsrollen, da hun lenge har opptrådd som stemor for Bradys sønn, John Edward Thomas Moynahan (1).

Brady fikk sønnen med ekskjæresten Bridget Moynahan kort tid etter at han ble sammen med Gisele.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun bruker sønnen deres som PR

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer